Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kurutulmuş canlı yemler

smrotx

Bronz 4 Üye
Öncelikle merhabalar yaklaşık 7-8 aydır bende olan su kaplumbağalarıma ana yem ve kurutulmuş karides veriyorum. Kaplumbağalarım yavru sayılır. Ben geçen gün bu yemi(fd daphnien kurutulmuş su piresi) petshopta gördüm , sizce kurutulmuş canlı yem olarak alınabilir mi?
11EB5EB4-0982-4806-9D35-A716F5D04005.png

Bunun dışında biraz daha araştırma yaptım. Kurutulmuş un kurdu ve kan kurdu internette buldum sizce kaplumbağalarım için uygunmudur, yanıt için teşekkür ederim. Yemler bunlar:
60E51C99-2464-41DA-A231-E1D2BD4E0124.jpeg
44D01ED0-B43A-4B7C-ABD1-AB2EB782BA15.jpeg

Öncelikle merhabalar yaklaşık 7-8 aydır bende olan su kaplumbağalarıma ana yem ve kurutulmuş karides veriyorum. Kaplumbağalarım yavru sayılır. Ben geçen gün bu yemi(fd daphnien kurutulmuş su piresi) petshopta gördüm , sizce kurutulmuş canlı yem olarak alınabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 11904
Bunun dışında biraz daha araştırma yaptım. Kurutulmuş un kurdu ve kan kurdu internette buldum sizce kaplumbağalarım için uygunmudur, yanıt için teşekkür ederim. Yemler bunlar:Ekli dosyayı görüntüle 11905Ekli dosyayı görüntüle 11906
Un kurdunun link atarmısınız

Su piresi canlı olarak birkaç milimdir kurutulmuşu daha da ufaktır. 3-4 cm üstü kabuk boyunda yemesi zor olur. Kan kurdu da aynı şekilde. Alacağınız un kurdu. Meal worms Türkiye ye geldi mi?

Bir kereliğine sera raffy I yemde alabilirsiniz.

Su piresi canlı olarak birkaç milimdir kurutulmuşu daha da ufaktır. 3-4 cm üstü kabuk boyunda yemesi zor olur. Kan kurdu da aynı şekilde. Alacağınız un kurdu. Meal worms Türkiye ye geldi mi?

Bir kereliğine sera raffy I yemde alabilirsiniz.
Evet trendyol ve hepsiburada sitelerinde var fakat biraz pahalı, su piresi petshopta 280 tl cicarındaydı, alırsam haftada ne kadar vermeliyim? Bu arada dediğiniz sera raffy l içerisinde sadece karides mi var?

Geri