Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kurutulmuş Kurt Verilebilir Mi? [karides değil!]

Kaplumanyak

Altın 1 Üye
Selamlar.. Arkadaşım iguanası için petshoptan bu yemi almış.Yemi İguanasının yemek kapına koymasıyla iguananın korkup terraryum içinde kudurmaya başlaması bir olmuş :)Ama iguanada korkmakta haklı şahsen yem kutusunun içini açtığımda ben bile tırstım:)
''15TL para verdim yeme ziyan olmasın.Belki senin kaplumbağaların yer'' diyerek bana getirdi.Üzerindeki Türkçe açıklama silinmiş.Bende acaba kaplumbağalara vermelimiyim diye sizlere sormak istedim.
Cevaplarınızı bekliyorum. Yem aşağıda=>

mailto:/i/yem2.jpg/
mailto:/r3/resim_188597898.jpg

Kurutulmuş kurdu zaten kaplumbağalar sever bende kullanıyorum sera marka sürüngenler içinde kullanılıyor. Benim kullandığımla tek bir fark markanın değişik olması bence sevecektir deneyin.

Bugün kahvaltıda havuç ve kıvırcığın yanında 1 er tane verdim.Severek yediler.Peki günde ne kadar vereyim bu kurdu? Şuan günde 5-7 tane raffy p, havuç kıvırcık yiyorlar.

kurutulmuş kurtlardan günde 4-5 adet verebilirsiniz tabi ek besinleriyle beraber (sebze,kuru yem vs.)

benim kaplumbağam kurutulmuş kurta bayılıyor ben 2 kere aldım rastlaması çok zor bulunan (tabi kalitelisi) hayvanlarım çok hoşuna gidiyor kullanmalısın bence

hayvanı ishal yapmadıysa devam et bunların protein ve vitamin oranında iyi gayet ama ishal yapabilir ! yaparsa verme

Kurutulmuş Kurda Kaplumbağalar Bayılır Fakat Günde Kafası Kadar Verin Yoksa Obezite Sorunu Ortaya Çıkabilir..

Esen Kalın...

image.jpg
image.jpg

Merhabalar kaplumbağama bu kurtları vermeli miyim ?

Kurt değil onlar gammarus verebilirsiniz.

Geri