Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ben de sarı kantaron yağı var dediğinizi hemen yapayım bunu kaç defa tekrarlayayım?Diğer hayvan ısırmış. Aktardan sarı kantaron yağı alın. Bunu kulak pamuğu ile gyedirip yarım saat kuru yerde bekletin.
Yemlerini kaç adet veriyorsunuz? Ne marka idi?
Kabuk boyları kaç cm idi?
Tabana sarı silis kum alın. Eşelenip vakit geçirsinler. Birbirleri üzerindeki ilgi ona kaysın. Akvaryum boş olunca birbirlerine sardırırlar.
Silis kum kullandım bir ara ama hiç sevmedim kalitesizdi sınırım kabukları fln hep toz oldu akvaryum çamura bulanmış gibiydi 5 kg kumu 5-6 defa yıkadım akvaryuma güzelce serdim suyu yavaş yavaş ilave ettim kum kalkmasın diye 6-7 gün geçmesine rağmen suyun üstünde kum yüzüyordu resmen sinirlendim attım açıkçasıDiğer hayvan ısırmış. Aktardan sarı kantaron yağı alın. Bunu kulak pamuğu ile gyedirip yarım saat kuru yerde bekletin.
Yemlerini kaç adet veriyorsunuz? Ne marka idi?
Kabuk boyları kaç cm idi?
Tabana sarı silis kum alın. Eşelenip vakit geçirsinler. Birbirleri üzerindeki ilgi ona kaysın. Akvaryum boş olunca birbirlerine sardırırlar.
Evet biz Su tarafına yaklaşınca hemen saklanıyorlar bide yeni yumurtadan çıkanlar vardı minnacıktı tam beslenmelik ama tabi doğasından ayırmak olmazÇizgili dere kaplumbagası beslemiştim bir dönem, kesinlikle aşırı mülayim hayvanlar. Res sahip falan dinlemez direk ısırır saldırır cevvaldir ama dere kaplumbsgasının ısırmaya çalıştığını asla görmedim aksine korkup kafayı içe çeker hemen..Ah ya hatırlayınca hüzünlendim şimdi ne asil bir hayvandı