goktug2003
Yeni Üye
Merhaba 4.5 cm kaplumbağam var bu akşam kabuk sertliğine bakmak istedim daha önce kabukları yumuşadığı için 2 tane kaplumbağamı kaybettim ondan dolayı arada kontrol ediyorum kuyruk tarafında hafiften kabuğunun yanlara göre yumuşaması normal mi? Kuru alan yeri 31 derece su sıcaklığı 28 derece sabahlari kurtulmuş karides akşamları normal yem veriyorum 1 gün arayla da vitaminli yem veriyorum akvaryumuda aşağıdaki resimdeki gibi her hangi bir iştahsızlık veya uyuşukluk yok her zamanki gibi kıpır kıpır ama eskiye göre bir tık daha sakin büyüyor diyemi yoksa bişeyimi var anlayamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Şuan ekstra konuylan alakasız ama aklıma geldi bunuda cevaplarsanız sevinirim akvaryumu ayda 1 kez temizlesem yeterlimi ayrıca hemen hemen haftada 1 kez 5 lt su ekliyorum çünkü su eksiliyor (akvaryumda çatlak falan yok)
Ve ayrıca ısıtıcı lambanın yanında uvb lamba zorulumu şuanda yani acil lazım bir şey mi
Şuan ekstra konuylan alakasız ama aklıma geldi bunuda cevaplarsanız sevinirim akvaryumu ayda 1 kez temizlesem yeterlimi ayrıca hemen hemen haftada 1 kez 5 lt su ekliyorum çünkü su eksiliyor (akvaryumda çatlak falan yok)
Ve ayrıca ısıtıcı lambanın yanında uvb lamba zorulumu şuanda yani acil lazım bir şey mi
Ekli dosyalar
Son düzenleme: