Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Led Ampul

Ağustos

Bordo Bereli
Herkese iyi forumlar , bugün Tekzen'de bu ürünü gördüm 3000 k olduğu için ısıtma lambası olarak çok ideal geldi fikirleriniz nelerdir ?

mailto:/2jg8jea.jpg

mailto:/mm5rpi.jpg

Merhaba, kelvin ışığın renk sıcaklığıdır. Yani kelvin yükseldikce ışık maviden sarıya döner.

Bu ampül led olduğu için 8wattın yüzde 99 unu ışığa öevirir ve çok hafif bir ısı yayat. Bu durumda da ısıtma lambası olarak kullanılmaz.

Isı veren lambalar belldir. Eski tip akkor ampüller, halojen ampüller ve spot lambalar sıcaklık verir.

Cvp: Led Ampul

Peki ısısını nerden anlayabiliriz rakamsal olarak ? Bilmiyorum bende acaba diye sorayım dedim watt ı düşük olduğu için ve bambu planım olduğu için hoşuma gitti 270 derece ışık veriyormuş

Tam emin degilim ondan ama bunun uygun olmadigi asikar birkere ampul led olmamali ve 40 wattan dusuk olmamali
Kelvin degeri ne merak ediyordum tesekkurler eminemre

kelvini eminemre açıklamış. lümende ışığın parlaklık derecesidir. ne kadar yüksek olursa o kadar aydınlık verir. bazı ampullerin üzerinde bu da yazar ek bilgi olsun.

bu ampul sarfiyatsız grubunda ve led dolayısıyla ısı vermez. ampul sıcaklığını yapı marketlerin test etme cihazına takarak bakarsın. ısı veren modelleri emin emre açıklamış.

Geri