Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Cem bey size o kadar çok teşekkür ediyorum ki minnettarım ne yazdıysam cevapladınız ve hepsini yaptım sizin sayeniz de iyiler ama şuan bi sorun var gözleri kapalı uyuyorlar yem yemiyorlar bi kaç gündür aldığım yere sordum kışa hazırlıyorlardır kendilerini dedilerCvp: Mantar tedavisi
oradan başaramazsan hızlıresim.com üstünden de atabilirsin. bir resimlerine bakalım ona göre mantar olup olmadığını görürüz. foruma hoş geldin.
bu arada hayvana kapta mı akvaryumda mı bakıyorsun ekipman olarak elinde neler var. yeni bir ürün koydun mu ? gibi bunlar yardımcı olur ona göre yapman gerekenleri söyleriz.
bu beyazlık tam olarak neresinde çizgiler civarında mı yoksa sadece belli bir bölgede mi ? tırnağınla kazınıyor mu ? elini antibakteriyel sabunla bolca yıkamayı unutma.
Lamba var dediginiz ilacı kullanıyorum kış uykusuna mı hazırlanıyorlar sizceSu ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla gözlerine damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin. Üstlerinde lamba olursa iyi olur üşümesinler.