bugra-4646
Platin 5 Üye
Öyle ölçüm olmaz hayvan kuru alanda duracağı için kuru alana direk koymalısınız
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ben bastada demiştimYapistirdim oraya![]()
Kuru alana yapıştırdım zaten camaÖyle ölçüm olmaz hayvan kuru alanda duracağı için kuru alana direk koymalısınız
Anlamadim ben neyse zaten kuru alanda ölçer bence orayiBen bastada demiştim
Suan camdan söküp beyaz yere koymanız yere koymanız o termometreyiAnlamadim ben neyse zaten kuru alanda ölçer bence orayi
Oraya çıkıyorlar ama ayrı bir termometre alır öyle olcerim orayı bu dursun camdaSuan camdan söküp beyaz yere koymanız yere koymanız o termometreyi
Halojen değil buBugün markette gordum ama sormadan almak istemedim kuru alan için yeterli olurmu normal evde kullandığımız büyük ampullerden sari ışık diye geçiyor. Birde evde masa lambası vardı ona taksam simdilik olurmu mandalli duy alacagim daha sonrasında foto birakacagim simdi ampul ve masa lambasını yazarsanız çok sevinirim ona göre alıp yapacagim idareten masa lambasida bükülebiliyor uzuyabiliyor bu arada
Yok onu almadim sonradan bunu aldım 100 wHalojen değil bu
100 w çok fazla hayvanın kafa derisi ince oldugundan zarar verirYok onu almadim sonradan bunu aldım 100 w
Bikac arkadas 100 kullanıyor mesafeyi ayarlarsak sorun olurmu zaten 50 alınca degsecegjm100 w çok fazla hayvanın kafa derisi ince oldugundan zarar verir
Eğer ölçtüğünüzde 30 felan oluyosa bişe olmaz heraldeBikac arkadas 100 kullanıyor mesafeyi ayarlarsak sorun olurmu zaten 50 alınca degsecegjm
O ölçmüyor galiba bugün yeni alacagim .o yüzden lambayida acmiyorumTermometreyle olctunuzmu kuru alanı kaç geldi
Ben demiştim hiç almayın diye normal cam termometre kullanınO ölçmüyor galiba bugün yeni alacagim .o yüzden lambayida acmiyorum
O an onu buldum neyse alirim tekrardanBen demiştim hiç almayın diye normal cam termometre kullanın
Yaa ben 50 bulayimAmpul halojen ama kaç watt olduğu yazmıyor.
Şayet 100 watt ise bunu kaldıracak lamba yok. Kablolarını eritir.
Bugün bulabilirsem degisirimAmpul halojen ama kaç watt olduğu yazmıyor.
Şayet 100 watt ise bunu kaldıracak lamba yok. Kablolarını eritir.
Ne kadar süre gidiyorkiMümkünse fazla fazla alın. Çok bulunmuyor piyasada, ben buldukça stokluyorum.