bugra-4646
Platin 5 Üye
Tabandaki beyaz gibi olan ney
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yerlermi nasıl dikkat edecegimki onaDikkat edin koparıp yemesinler
Silis kumuTabandaki beyaz gibi olan ney
Evet evet baya beklettim onu onceden az öncede yine yikadjmSilis kum az bişey olur baya koymuşsunuz bide 4 gün gibi suda beklemesi lazım bekledikten sonra birkaç kere yikandimi berrak suya kavuşur
Ne kadar sürede beklettinizEvet evet baya beklettim onu onceden az öncede yine yikadjm
Evet evet baya beklettim onu onceden az öncede yine yikadjm
Çok değil aslında öyle gorunuyorSilis kum az bişey olur baya koymuşsunuz bide 4 gün gibi suda beklemesi lazım bekledikten sonra birkaç kere yikandimi berrak suya kavuşur
15 20 kere yikamistim ilk aldığımda 1 günde suda beklettim öyle kullandimNe kadar sürede beklettiniz
Siz şuan o silis kumu o akvaryuma koyun baya su koyun rampaya kadar birkaç gün beklesin suyun içinde uçar yerde olmaz zaten birkaç yıkamadan sonra düzelir15 20 kere yikamistim ilk aldığımda 1 günde suda beklettim öyle kullandim
Bu buyuk taşıda cok seviyorlar çıkarınca boş kaldı gibi o yüzden geri koydum üstüne çıkmayı seviyorlarSilis kum hakkında bilgi verirler çok bilgim yok
Kumu yeni almadim 2 haftadır kullaniyorumSiz şuan o silis kumu o akvaryuma koyun baya su koyun rampaya kadar birkaç gün beklesin suyun içinde uçar yerde olmaz zaten birkaç yıkamadan sonra düzelir
Olmaz işte nasıl bı taş normal tasmi boyalimiBu buyuk taşıda cok seviyorlar çıkarınca boş kaldı gibi o yüzden geri koydum üstüne çıkmayı seviyorlar
Doğal Taş boyalı degilOlmaz işte nasıl bı taş normal tasmi boyalimi
Petsoptan aldimNerden buldunuz
Petshop verdiyse hiç bende güvenmemPetsoptan aldim