Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhaba 2 tane su kaplumbagam var 3 aydir bizimle bebekler bakimi hakkinda yardimci olurmusunuz

Süsleri sıkılmasinlar diye koydum üstlerine falan çıkıyorlar eğleniyorlar diye dusundum yukardan atladiklarinda çarpmayacaklari şekilde koydum ama sorun olursa çıkarayım yine .lamba ve ısıtıcı alacagim insallah
O taş çok sağlam durmuyor onu alın isterseniz.Allah korusun altında kalabilirler.

Ekli dosyalar

• 20250409_235742.jpg
    20250409_235742.jpg
    1,001.8 KB · Görüntüleme: 9
  • 20250409_235722.jpg
    20250409_235722.jpg
    1,017.8 KB · Görüntüleme: 9
Lambaya mandallı akrobat lambası alıp 50watt ısıtma lambası takabilirsin ama duy erime olayı olurmu onu bilmiyorum ama bazıları öyle kullanıyor bişey olmaz bence

Yemide her birine sabah akşam stick 3-4 karidestende 5-6 ver hayvan ac kalmsasın

Yeterli koşullar bakıldığında her ay hemen hemen 0.5-1 cm büyüyorlar senin kaplumbağalar 3-3.5 cmdeyken aldığını düşünürsek suan 5.5-6 gibi boya yaklaşmaları gerek

Lambaya mandallı akrobat lambası alıp 50watt ısıtma lambası takabilirsin ama duy erime olayı olurmu onu bilmiyorum ama bazıları öyle kullanıyor bişey olmaz bence

Yemide her birine sabah akşam stick 3-4 karidestende 5-6 ver hayvan ac kalmsasın

Yeterli koşullar bakıldığında her ay hemen hemen 0.5-1 cm büyüyorlar senin kaplumbağalar 3-3.5 cmdeyken aldığını düşünürsek suan 5.5-6 gibi boya yaklaşmaları gerek
Tamam haftasonu yapacagim .yemleri biraz daha artiriyorum o zaman

Bide şimdi 2 tane yem verirken farklı bı kaba alıp onda yemini yedirip başka kaba alabilirsin şimdi bı tanesi fazla yer saldırır o yüzden farklı kabda yemini vermek daha uygun olur

1 raffy P 2 gammarusa denktir. Gammarusu ona göre verin.

Geri