Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhaba, Ben Bonii! Sağlığım hakkında yorum bekliyorum!

Ayarı düşürün kalibrasyon hatası vardır. 31 çok.

smart ısıtıcı bu bende vardı bide liya diye mi ne derece vardı hem derece hem ısıtıcı hatalıymış hayvan hatstalandı 32 gösteren derece 28 e de smart ayarlıyken 24 25 dereceymiş su aquael kendinden dereceli ısıtıcı aldım su stabil gidiyo fikir olsun size de

Birisinden almıştım balık için. Açıkçası çok kullanmamıştım da. Sabah ısıtıcıyı ayarını 22 dereceye kadar çektim fakat 29.5 civarı gösterdi akvaryumdaki derecem. Elimdekini kullanırım diye düşünüyorum.

Anladım bendekide tam tersiydi hayvan hastalandı 32 e ayarlayınca 24 25 e geliyormuş meğersem soguk olmasından iyidir en azından

Anladım. O zaman ben ısıtıcı seviyesini az daha aşağı çekersem istediğimiz sıcaklığa çekebiliriz.

Boyu, smart, atlantis, liya markalar dibin dibi markalar bunlarda fabrikasyon kusur çıkıyor. Fiyatları ucuz olduğu için cezbediyor ama sonuçta pahalıya çıkarıyor işi.

Gece vakti bir daha bakın gece ortam ısısı bir miktar daha düşüyor. Hala 29,5 gösteriyorsa derece etiketini yanlış yapıştırmışlardır. Fabrikasyon derken bir de bu var. Fason çıkarıyorlar piyasaya ne test etme var ne birşey.

Sanırım kaşındığı için ısıtıcının altına tünüyor ve orada debeleniyor. Net çekemedim, farkedince kaçıyor yukarı. Ne yapmak gerekir?

Ekli dosyalar

• 20250305_223429.jpg
    20250305_223429.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 4
Hayvan daha ufak 7 cm kabuk boyunu geçince 10*30-35 cm ölçülerinde altında boşluk olacak şekilde mango yada mopani kökü alın.

Geri