Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhaba, yeni başlıyorum

Cvp: Merhaba..

Size gelene kadar yaşadığı kötü şartlardan dolayı uyuklama modunda olabilir. Sıcağı hissettiyse yavaş yavaş hareketlenmeye başlar. Zatem yem yyemeye başladığında kendine gelir. Ondan sonra da biraz sessiz olsun diye uğraşır durursunuz :)

Cvp: Merhaba..

o gunlerı görsem keske yem yemıyor solunum sıkıntısı flan cekmıyordur deil mi benim bildigim kaplumbaga kafası ıcerde uyur benım kı kafasını uzatıp uyuyor :)

Cvp: Merhaba, yeni başlıyorum

lutfen yardım eder mısınız dedıgınız gıbı 3 damla yemıne d vit-3 damlattım ama mercan dun gece attıgım yemıde yememıs ben işteyken yer dıye dusundum geldıgımde yıne yememıstı suyunu değiştirdim yenı d vit 3 lü yem verdım onuda yemıyor

Cvp: Merhaba, yeni başlıyorum

1 hafta - 10 gün kadar yeni evine alışana kadar yem yememesi normal karşılanabilir.

Geri