Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kuru alanda hala fazla kalıyor ama artık eskisi kadar değil. Saat 21.00 den sonra neredeyse hiç çıkmıyor.Contra Icytho marka alın.
Hayvanın şuanki durumu nedir?
Ampul ne kullanıyordunuz görsel var mı?Kuru alanda hala fazla kalıyor ama artık eskisi kadar değil. Saat 21.00 den sonra neredeyse hiç çıkmıyor.
48 watt halojen ampul kullanıyorum markasını bilmiyorum maalesef.Ampul ne kullanıyordunuz görsel var mı?
Hocam bide benim kaplumbağam kuru alanında arka ayakları üzerine kalkıp kaçmaya çalışıyordu. Burda da konu açmıştım hatta. Boş yumurta atması için devit falanda vermeye başladım ama artık son zamanlarda yapmıyor ve aşırı iştahlı. Bazı forumları okudum boş yumurta atan kaplumbağalar bi dönem yemek yememişler. Benimki yumutlamayacak mı acaba?Ampul ne kullanıyordunuz görsel var mı?
Reflektör tip mi yoksa normal armut şeklinde mi?48 watt halojen ampul kullanıyorum markasını bilmiyorum maalesef.
Armut şeklinde.Reflektör tip mi yoksa normal armut şeklinde mi?
Yumurtlama donemi yaklaşıyor.Hocam bide benim kaplumbağam kuru alanında arka ayakları üzerine kalkıp kaçmaya çalışıyordu. Burda da konu açmıştım hatta. Boş yumurta atması için devit falanda vermeye başladım ama artık son zamanlarda yapmıyor ve aşırı iştahlı. Bazı forumları okudum boş yumurta atan kaplumbağalar bi dönem yemek yememişler. Benimki yumutlamayacak mı acaba?
Çok teşekkür ederim.Yumurtlama donemi yaklaşıyor.
İçgüdüsel olarak bu zamanlarda kaçma isteği artar.
Boş yumruta atabilir. Atarsa sorun olmaz.
Atacağı zaman biraz halsizlik olabilir.
Devit-3 damlayı vermeyin. Fazla D vitamini de zararlı.
48Watt armut halojen hiç görmedim.
Armut şeklinde 48Watt ise 20cm mesafeden uygun.
Su sıcaklığını 28 dereceye getirin fazlasını yada aşagısını sevmiyorlar.
80 litre. Dış filtre kullanmıyorum.Metileni kullanabilirsiniz. Çözeltide farklı oranlar olsa da hepsi aynı işlevi görür. Yalnız balıklarda kullanılan oranda kullanmıyoruz.
Akvaryum kaç litre?
Dış filtre kullanmıyorsunuz değil mi? Bu döngü bakterilerini öldürür.
Haftada 1 kez yarısını boşaltıp yeniden dolduruyorum. Boşalttığım miktar kadar yeniden mi damlatmalıyım?Akvaryum hacmine göre değil su hacmine göre 10 litre başına 1 damla damlatın.