Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!umut023' Alıntı:ben sadece üst üste çıktıklarını gördüm başka birşey göremedim maalesefyani yumurtadan çıktılar bu arada annesi maalesef ÖLDÜ :'( :'( :'( :'( :'( çok üzgünüm.....
sude özkan' Alıntı:ölen kaplumbağanız için çok üzüldüm benım büyük kaplumbağamda çok hasta gözu iltahaplı ve akciğer enfeksiyonu var kısa zamanda veterinere götüreceğiz akciğer enfeksiyonu diğer kapluşumadabulaşırmı? :59: :ff:
irfanyalinay' Alıntı:umut023' Alıntı:ben sadece üst üste çıktıklarını gördüm başka birşey göremedim maalesefyani yumurtadan çıktılar bu arada annesi maalesef ÖLDÜ :'( :'( :'( :'( :'( çok üzgünüm.....
ölen kaplumbağan için üzüldüm.anlayamadım anne kaplumbağa yumurta bırakırken mi ölmüş dü ?
kimbubye' Alıntı:Vefat eden kaplumbagan icin cok uzuldum. Allah rahmet eglesin dostum..
irfanyalinay' Alıntı:umut023' Alıntı:ben sadece üst üste çıktıklarını gördüm başka birşey göremedim maalesefyani yumurtadan çıktılar bu arada annesi maalesef ÖLDÜ :'( :'( :'( :'( :'( çok üzgünüm.....
ölen kaplumbağan için üzüldüm.anlayamadım anne kaplumbağa yumurta bırakırken mi ölmüş dü ?