Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Mutlu Yıllar cansel_4yuz

aragorn

Bordo Bereli
Katılım
30 Eyl 2008
Mesajlar
2,176
Doğum gününüzü kutlar, yeni aldığınız kaplumbağanızla ve sevdiklerinizle uzun yıllar geçirmenizi dilerim. Mutlu yıllar :)
 
arkadaşlar ya benim zıpır yani kaplumbağam geceleri hiç durmuyor sürekli hareket halinde gece 3 te kalktım sese :D bi görseniz böle ortalığı karıştırıyo kabında neden böle yapıyo gündüzleride pek kıpırdamıyo ? ( ben hiç bişi anlamadım bu durumdan :D )
 
Canım sorun yok kaplumbağanda. Aslında uyuyor da zaman alıyor. Çünkü ışık aniden sönüyor doğadaki gibi yavaş yavaş değil. O da alışmaıyor hemen gece olmasına biraz dolanıp uyuyor.
 
ya ben gece lambası kullanıyorum yani gece hiç lamba sönmüyor başka yere mi koyayım karanlığa ?
 
Geceleri hiç ışık kullanmamanız daha iyi olur uyuyabilmesi açısından. Karanlık başka bir yere alabilirsiniz kabı uyuması için, aldığınız yerin soğuk olmamasına da dikkat edin.
 
tamam ya bide kabın kenarlarına tırmanıyo çıkmak istiyo sanırım neden böle yapıyo ?
 
Plastik kaptan rahatsız olduğundan, çıkmak istediği için yapar o hareketleri yani kısa zamanda akvaryum edinmeye çalışın, en iyisi bu olur kaplumbağanız için.
 
Geri
Üst