Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ne istediğini anlamiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buseygt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buseygt

Altın 2 Üye
Merhaba erkek kaplumbağamin su da çırpınma sesine gidiyorum deli gibi çırpınıyor yanına gittiğimde sadece yüzüme bakıp süzülerek yüzüyor ne istediğini anlayamiyorum

Merhaba erkek kaplumbağamin su da çırpınma sesine gidiyorum deli gibi çırpınıyor yanına gittiğimde sadece yüzüme bakıp süzülerek yüzüyor ne istediğini anlayamiyorum
Akvaryumun fotoğrafını atar mısınız.

Hayvanda hastalık var mı veya hastalık geçirdi mi

Yem ver diyor.

Gece yapıyorsa, uyuma sürecinde ortam karanlık olduğu için hayvan ışık açılsın diye de yapabilir.

Sabah yapıyorsa o da kalk bana yem ver manasına gelir.

Yem ver diyor.

Gece yapıyorsa, uyuma sürecinde ortam karanlık olduğu için hayvan ışık açılsın diye de yapabilir.

Sabah yapıyorsa o da kalk bana yem ver manasına gelir.
Daha ne kadar yiyecek 😂 kabul boyu sayısında veriyorum

Bunlar yer, yediğini kusar, kustuğunu bir daha yer. Karnı doysa gözü doymaz. Hele ki birden fazla hayvan varsa yemi kaptırmamak için 3, 5 taneyi birden ağızlarına atarlar, aynı yeme gittiklerinde birbirlerini bile istemsiz ısırırlar.

Geri