Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ne oldu kabuğuna

Hadi sen anahtarı unuttun da diğer aile fertleri yanlarında taşımıyorlar mıydı suçu sana atmışlar.

Neyse arkadaşlar haklı bu iş olmayacak arkadaşına bakım için bu bu şartların gerektiğini benim ise bu imkanı sağlama olanağım yok diyeceksin sonuç olarak canlı bunu arkadaşına anlat ya kendi baksın ya sahiplendirme yap ya da petshopa iade et yeni sahip beklesin. Bu şartlar altında senin için heves hayvan için çileli bir yaşam olacak. Sende bunu istemezsin

Hepimizin yedek anahtarları evdeydi bnde kendi anahtarimi unutunca kapida kaldik malesef :((
Onlardan ayrilmak her ne kadar istemesemde onlarin sagligini istiyorum. Oda pek bisey bilmiyodu bana cesme suyu koy yemini at dedi birde arastirmadim tabi oda bir kac gun bu kaplumbagalara bakti bana getirdiginde icine 7 tane vardi bide sabah ben bunlari attim dedi birde yemis olmalilar kiza geri versem o sekilde bakar ve bu prk saglikli degil obezite olma ihtamelleri cok yuksek 2 gunfur hic durmadan kaplumbagalarla ilgili yazilar okuyorum videolar izliyorum herkes olum fanusunu konusuyor herseyini alabilirim veya yapabilirim fakat bu akvaryum ve icindekiler icin zaman gerekiyor sık sık bu siteye giricem ve onlar benle kalicak biraz idare etmeye caliscam vitaminler minareller felan sizde yanimda olursaniz tabi ??

Olmiyacagini soylememize ragmen hala istediginiz cevabi almakta israrcisiniz bu bana gore sana gore degisen bir sey degil bu bir can

Bizim bir komsumuz var oda 1 yildir besliyo bir kere hizli koltuktan parkeye atladigi için veteriner hekime goturduler ve her 2 ayda birde kontrol ettiriyorlar hic bir saglik sorunu yok dahada olmaz isallah bende komsumuz sonucta borc para istedim oda almama gerek olmadigini soledi .

Daha once soledigim gibi amcamin is yeribdekide hala yasiyor ve saglikli oda plastik kapta

Surekli ayni seyleri tekrarlayip durarak kendinizi hicbirseye ihtiyac olmadigina ikna etmeye calismayi birakin artik acin bakin bu hayvanlar nerede yasiyor gercekte nasil ortamlarda yasiyor amcanizin o 3 yillik kaplumbagasi kac cm sitemizde uygun ortamlarda bakan uyelerimizin 3 yillik kaplumbagasi kac cm

Burda siz ayni sorulari soruyorsunuz ayni cevaplari aliyorsunuz siz bir hayvani aci cektirerek oldurmek istiyorsaniz biz sizi hic bir seye ikna zaten edemeyiz keske bu ulkede de 10 cm alti hayvanlar satilmasa hayvanlar sizin gibi sorumluluk bilinci ne yazikki gelismemis insanlarin elinde aci cekerek olmese

Yanliz sunuda bilinki bu site de soracaginiz her hastalikla alakali sorunun nedeni kotu ortamdir, buyuzden bu forumdan baska cevap bulamassiniz en azindan benim tarafimdan

Cvp: ne oldu kabuğuna

gerçekte ne şekilde bakılacağını bilmeyen herşeyi söyler. işin sonunda hayvan hasta olacağı zaman şimdi alamayacağın malzemelerden fazlasını veteriner hekime ödeyeceksin. hayvanın ölmesi de cabası eğer akvaryum alamam dersen yerine geçici olarak dikdörtgen bir kap alırsın. burada berrak'ın aldığı gibi bir kap var.
mailto:/forum/Konu-fazla-akvaryum-ve-ekipmani-olan-var-mi.html?page=8
yalnız ısıtıcı ve ısıtma lambası alınması zorunlular listesinde bunlar idare edilmez. akabinde filtre de alacaksın. kuru alanı taştan veya başka bir üründen yapabilirsin örnekler kuru alan ve akvaryum paludaryum atölyesi bölümlerinde var.

komşuna da bizim forumu öner o şekilde hayvan bakılmaz. hele ki kap dışına zorunlu haller dışında katiyen çıkarılmaz. bu sadece hayvanın sağlığı için değil onlarında sağlığı içinde gerekli. kaplumbağalar salmonella bakterisi taşır. bu insanın bünyesine bağlı olarak ölüme dahi götürür. öncesi ve sonrasında elleri antibakteriyel sabunla yıkamak icap eder. temas ettiği yerler silinmelidir.

Ölüm kabında hayvana bakılmaz. Akvaryum, ısıtıcı, filtre, kuru alan ve ısıtma lambası bu hayvanlar için minimum gerekenler. Yem kadar önemli.

Cem abi ne kadar solesemde bana inanmiyor okuma yazmasi yok arastirdim gerekli diyorum 1 yasina kadar nasil geldi geliyor. En yakin zamanda Cem.abinin onerdi kaptan alicam. Yavas yavas diyer malzemeleride alirim isallah peki bu komsuya napcam bana inanmiyor.

Amcamin kisi normalden daha buyuk 15-16 cm digeride 17 cm

Oldugunu soledi gudip hic bakmadim.

Cvp: ne oldu kabuğuna

insanı da alıp 4 metrekarelik hücreye koyuyorlar. o da yaşıyor ama bir taraftan da dışarda özgür dolaşmak var. kaplumbağalarda aynı böyle. hastalanmadığı sürece yaşar ama gelişimi sağlıklı olmayacaktır.

komşunun okuma yazması mı yok okumaya mı üşeniyor. eğer bilmiyor ise o gösterdiğimiz konuyu yanında oku hatta daha güzeli bizim akvaryum resimlerinden bir kaç tanesini göster bu şekilde daha iyi kavrar. hayvanların su içinde nasıl yüzdüğünü gördüğünde fikirleri değişecektir umarım.

kaplumbağasının halini kendine uygulasa evin bir odasında yaşamak gibi olur ki odayı geçtim sadece evden hiç çıkmasa dahi insan bunalıma girer. kaplumbağada bu durumda.

Çok guzel anlattiniz dediklerinizi kpmsumuza gostericem benim fikrim nasil degistiyse umarin onunda ole degisir .

Birde soğukta yaşadığını düşünsene.

Bana gunesledigini hic solemedi kesin buz gibidir onun suyu

Geri