Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ne tür müzikler dinlersiniz :P

filozof

Altın 2 Üye
Katılım
16 Şub 2009
Mesajlar
299
Her zaman konuştuğum kişilerin ne dinlediğini bilmek istemişimdir ben genelde rock dinlerim:D
 
güzel bir konu olmuş teşekkürler bu yüzden..

rock severim ben de :) onun dışında sagopa ve koleraya bayılırım normalde rap dinlemem ama onların müziği farklı bir tür :)
 
Bende rock dinlerim ama genelde mettalica gibi değilde linkin park gibi grupları dinliyorum özellikle linkin parkı
 
ah gençlik ah :) bende sizin yaşlarınızdayken dinlerdim bunları şimdi tsm ye takılıyorum :p yabancı türk pop severim.. bir de özellikle söylemeliyim ki tam bir ebru gündeş hastasıyım :)
 
gören de çok yaşlısınız sanar :D ah gençlik ah demeye daha çok yıllar var önünüzde :)
 
teşekkür ederim :) işin şakası tabi... gencim güzelim :p
 
Rap sevmesem de Sagopa tutkunuyum... Sonra Fransız Enrico Macias'a hastayım... Klasik müzik türleri( Beethoven, Mozart vb.), Tsm de takılırım...
 
aragorn' Alıntı:
güzel bir konu olmuş teşekkürler bu yüzden..

rock severim ben de :) onun dışında sagopa ve koleraya bayılırım normalde rap dinlemem ama onların müziği farklı bir tür :)

Aynen...Sagopa ve Kolera dinliyorum ama ne tür müzik dinleyeceğimi o an ki ruh halim belirler genellikle.Doğruyu söylemek gerekirse yaklaşık her tür müziği dinlerim.Pop,rock,rap...

konu için de bende teşekkür ederim :)
 
genelde rock dinliyom ama türküyü de es geçemem doğrusu:) bu arada dumanın yeni albümü çıkacakmış ne zaman olduğunu bilen var mı???
 
Guns N'Roses Queen ve Metallica tutkunuyum ayrıca bass gitaristim:D
 
Dumanı da çok severim çıkarsa haber verin :D metallica da güzeldir
 
beliz' Alıntı:
müzikle aram iyi değildir bir tek piyano çalarım

Aaaa forumlarda ilk defa böyle bir yorum görüyorum :D
Ah keşke sitede bir konser versende dinlesek seni kulağımızın pası silinse =)
 
müzikle aran iyi değilse nasıl piyano çalıyorsun , bu yemek yemeyi sevmem ama yapmaktan hoşlanırım gibi olmuş ... :) bende eskiden çalardım ama öyle kuyruklu falan değil, daire tipi :)
 
cidden çok güzel bir uğraş piyano.. müzikle aram iyi değil deseniz de piyano çalan birinin müzikle arası iyi olmaması ilginç bir durum :) piyano sesine ben de bayılırım..
 
yani sevmem öyle pop mop hele o 100 km ile gidenleri hiç anlamam. yabancıları da...o yüzden müzikle tek alakam piyano..beğensem yemeği de erim yani:)
 
beliz' Alıntı:
müzikle aram iyi değildir bir tek piyano çalarım

Pilli olanlardan mı :D
Bazılarıda tek parmağıyla pazardan aldığı pilli orgu çalar "piyano" çalıyorum zanneder de onlardanmısın deilmisin die mrk ettim.. eğer değilsen kusura bakma. Bende 2 sene kursuna gittim ama piyanom yok orgum var..
 
Geri
Üst