Sizler neden bukadar agresifsiniz? Neyden yahut kimden çekiniyorsunuz anlamış değilim. Anlamsız itham ve imalarda bulunuyorsunuz. Şuan elimden sadece ve sadece gülmek geliyor.
Benim ne sizinle nede herhangibirisiyle bir alıp veremediğim yok. Kaldı ki ne sizi nede diğer üye arkadaşları ne tanırım nede bilirim. Benim bu sitede ve Türkiyedeki diğer sitelerde sevmediğim şey insanların kendilerini gereksiz kısıtlamalara maruz bırakması. Kimse açık açık; "ben falancaya karşı değilim, yahut filanca olayı destekliyorum." diyemiyor. Ben bunlara karşıyım. Esasen bu başlık altına değilde, forumda bulunan "bu nasıl rezil bir ticaret" (tam hatırlayamadım) başlıklı yazıda düşüncelerimi belirtecektim ki bu konuyu okudum ve buraya yazmak nasip oldu. Bunun 4. yahut 14. mesajla nasıl bir alakası var buda ayrı bir tartışma konusu. Bazı düşünceler 4. de değilde 14 yahut 24. mesajda belirtilir diye uyarı göremedim.
Neyse tartışmaya, eleştiriye, ilerlemeye bu başlık altında daha fazla devam edemeyeceğim. Çünü sanıyorum ki sizi fazlasıyla irite ettim. Kusura bakmayın, bilseydim düşüncelerimi burada da dile getirmezdim. Benim genel olarak forumlara pek yazmamamın asıl nedenide bu tip olaylardı.
Saygılar.