Merhaba hocam,
3 gündür dikkatle takip ettim, lambayı söylendiği an değiştirmiştim armut ampülle, 3 gündür kuru alana çıkmadı. İlk duyup da buraya yazdığımdaki gibi uzun uzun değil ama daha kısa ve tek aralıkla 3 gün aynı nefes alma sesini duydum düdük gibi olanı su üzerinde nefes alırken. Süreklilik yok 3 gündür günde bir-iki defa duydum ve burnunu suya sokmamasına rağmen ses kesildi.
1 gün onu ben güneşe çıkardım çok hareketliydi o halini gören kimse bu hayvan hasta demezdi.
İştahında bir sorun yok özellikle sevdiği yemleri çifter çifter atıyor ağzına. Düzenli tuvaletini de yapıyor.
Bu arada tuvaletini yaparken çok hareketleniyor suyu çırpıyor kaçmaya çalışıyor gibi hareketler vs bu sürekli böyleydi ama belirtmek istedim yine de.
Bütün bunların beni mutlu etmesi bir yana, kuru alana çıkmaması, arada bir de olsa o sesin gelmesi ve sudayken çoğunlukla uyuması da endişelendiriyor.
Bir de az önce eliyle burnunu kaşıdı burnundan baloncuk çıktı su yüzüne doğru ve sonra tekrar burnunda baloncuk oluştu emin oldum ki burun akıntısı var…