Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Öldü mü

Yasemin_Karakuş

Bronz 5 Üye
Kaplumbağam saatlerdir kıpırdamıyor gözleri açık ama içine çekilmiş çökmüş ölmüş mü gözü açık ölürmü

Arkadaşlar bu hayvanların doğal ortamı burası değil ülkemizde yasak ben satın aldım o zaman bilinçsizdim 7 yıldır benimle olan kaplumbağam bugün öldü çok çabaladım uzun süre hiç birşey yediremedik nolur sizde satın almayın zor durumda olan varsa sahiplenin

Arkadaşlar bu hayvanların doğal ortamı burası değil ülkemizde yasak ben satın aldım o zaman bilinçsizdim 7 yıldır benimle olan kaplumbağam bugün öldü çok çabaladım uzun süre hiç birşey yediremedik nolur sizde satın almayın zor durumda olan varsa sahiple
Arkadaşlar bu hayvanların doğal ortamı burası değil ülkemizde yasak ben satın aldım o zaman bilinçsizdim 7 yıldır benimle olan kaplumbağam bugün öldü çok çabaladım uzun süre hiç birşey yediremedik nolur sizde satın almayın zor durumda olan varsa sahiplenin
[/sahipleri foruma 2020 de giriş yapmıştık kapluşumla aramızda ki bağ çok farklıydı o artık yok bende bi daha sahiplenmeyeceğim 4 ay uzak kaldık ben hastaneye yatınca o da hastalandı kimse benim gibi ilgilenemedi onu çok özleyeceğim

benim kaplumbağam da hasta,yemek yemiyor,2 haftadır bende,eniştem hediye etmişti,hediye aldığı için başkasına da veremiyorum,çok büyük bir sorumluluk istiyor

Demekki yöntemin yanlışmış ki hayvanı öldürmüşsün. Birde başkasına yarım aklınla akıl veriyorsun. Suya ekleme yapılmaz su ısıtıcı ve ısıtma lambası olacak.
Suya ekleme yapın demedim su ısısı sabit olsun demek istedim. İnsanların ne yaşadığını bilmeden de yargılayamazsınız. Ben trafik kazası geçirdim hastanede kaldım ve 4 aydır evimde değildim sevdiklerim bakıyordu o dönemde yememeye başlamış herkes elinden geleni yapmış evet bende kendimi suçluyorum ben olsaydım belki öyle olmazdı diye. Biz 7 yıl onunla çok mutluyduk ona canım gibi baktım ve dün benim canımdan bir parça gitti. Bu kadar acımasız yorum yapmayın

Ben bu dönemde de pet shoplarda hasta gördüğüm kaplumbağaları aldım iyileitirip buradan 2 tane sahiplendirdim hayvanlara karşı ne kadar duyarlı olduğumu size anlatacak değilim. Tecrübe olarak yaygınlaştırmayalım diyorum

Demekki yöntemin yanlışmış ki hayvanı öldürmüşsün. Birde başkasına yarım aklınla akıl veriyorsun. Suya ekleme yapılmaz su ısıtıcı ve ısıtma lambası olacak.
Ayrıca yemek yemiyorsa açlığa terk edilemez bir süre sonra zorunda olarak tabiki de somon tavuk gibi ürünleri deneyip vermek lazım d vitamininde zararı yoktur.

Geri