bu arada 4gündüz 3 gece tatile gideceğiz bir tane zamanlayıcı alsam ısıtıcı lamba ona göre açılıp kapansa birde kuru alana yem koysam olurmu 3gün durabilirmi?Jbl e 1502. Acele etme daha zaman çok. Hayvan ufak.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!bu arada 4gündüz 3 gece tatile gideceğiz bir tane zamanlayıcı alsam ısıtıcı lamba ona göre açılıp kapansa birde kuru alana yem koysam olurmu 3gün durabilirmi?Jbl e 1502. Acele etme daha zaman çok. Hayvan ufak.
Bu sanırım iç filtre ve debisi çok yuksek. 42 litre akvaryumda çok hızlı akıntı oluşturur hayvanı rahatsız eder. Ürünün fotroğrafı var mı?ismi minijiang ns f980 turkiyede satilmadigi icin dolar cinsinden satiliyo internette
Her zaman acmıyorum zaten actıgımda su kuru alanı bile geciyorBu sanırım iç filtre ve debisi çok yuksek. 42 litre akvaryumda çok hızlı akıntı oluşturur hayvanı rahatsız eder. Ürünün fotroğrafı var mı?
filtrenin motoru suyun dışında kalmamalı kalırsa motor yanabilir.Dün cekmistim bunu
bu iç filtre debisi fazla hayvanı rahatsız eder 42 litre icin 880l iç filtre yeterli olur.Dün cekmistim bunu
ben 60 litre akvaryumum için saatte 600litre debisi olan bi filtre almıştım 10w yeterli gelir mi?https://www.bulutmama.com/urun/unistar-ic-filtre-700-l-h-1?ref=akakce&v=1.8 bu linkteki filtre yada eşdeğeri başka bir filtre olur. Saatte 700lt bir filtre alın 42 litre için. Sanırım yeni akvaryuma geçecektiniz yeni akvaryumun boyutu ne olacak? Suan mevcut filtrenin debisine bakarmısınız saatte kaç litre.
her zaman takılı degil zatenbu iç filtre debisi fazla hayvanı rahatsız eder 42 litre icin 880l iç filtre yeterli olur.
filtre 7/24 açık olmalı yoksa takmaya bile gerek yok.her zaman takılı degil zaten
bana diyosaniz yeni akvaryuma gecimiyecem karasını yenileyip isitici vs alcaktim isitici vs. aldim karasini daha yapmadimhttps://www.bulutmama.com/urun/unistar-ic-filtre-700-l-h-1?ref=akakce&v=1.8 bu linkteki filtre yada eşdeğeri başka bir filtre olur. Saatte 700lt bir filtre alın 42 litre için. Sanırım yeni akvaryuma geçecektiniz yeni akvaryumun boyutu ne olacak? Suan mevcut filtrenin debisine bakarmısınız saatte kaç litre.
cok guclu oldugu icin kumuda cekiyo ondanfiltre 7/24 açık olmalı yoksa takmaya bile gerek yok.
yeni akvaryuma zaten geçmek zorundasınız hayvan bi süre sonra ona sığmayacak ve hayvana yetmemeye başlayacak. ömürlük akvaryum almanızı öneririm.bana diyosaniz yeni akvaryuma gecimiyecem karasını yenileyip isitici vs alcaktim isitici vs. aldim karasini daha yapmadim
Fark etmez takılı olduğunda rahatsiz eder. O filtreyi kullanmayin saatte 700litrelik filtre alin.her zaman takılı degil zaten
filtreyi actigimda o akvaryumdan cikarip eski kucuk akvaryuma aliyorum 20 30 dakikaFark etmez takılı olduğunda rahatsiz eder. O filtreyi kullanmayin saatte 700litrelik filtre alin.
Yeterli en ideal filtreyi almışsın.ben 60 litre akvaryumum için saatte 600litre debisi olan bi filtre almıştım 10w yeterli gelir mi?
Bu hayvani strese sokar oyle yapmayin.filtreyi actigimda o akvaryumdan cikarip eski kucuk akvaryuma aliyorum 20 30 dakika
hayvanin suyunu temizlerkende akvaryumdan cikariyoruz neden strese soksunki.Bu hayvani strese sokar oyle yapmayin.