Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akarakurt

Admin
Yönetici
Katılım
21 Eki 2007
Mesajlar
1,932
Merhaba arkadaşlar,

Özel mesajlardan bilgi paylaşımı yasaktır.
Özel mesajdan bir kişiye yardım edebilrsiniz ama forumda soruları cevaplarsanız bir çok kişi o konudan faydalanabilir.
Bu sebepten lütfen özel mesajdan soru soran üyelerimizi foruma yönlendirelim.


Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
Ahmet KARAKURT
 
Katılıyorum.Özel mesajdan bilgi paylaşımı yaparsanız,sadece 1 kişi faydalanabilir.Fakat foruma yazarsanız,Bütün üyeler yararlanır...
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Arkadaşlar özel mesajdan bilgi paylaşıma devam edenler direk banlanacaktır bilgilerinize.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Merhaba Özel Mesajlarıma ulaşamıyorum dün böyle bir sorun yoktu acaba neden oldu ? girdiğimde böyle yazıyor.

Bu Sayfaya Erişim İzniniz Yok. Bunun Sebebi Aşağıdaki Nedenlerden Dolayı Olabilir:
1.Üyelik Hesabınız Banlanmış veya Bu Sayfaya Erişim İzniniz Engellenmiş Olabilir.
2.Yöneticilere Ait Özel Bölüme veya İzniniz Olmayan Bir Kaynağamı Girmeye Çalışıyorsunuz? Forum Kurallarından Bu İşlemi Yapma Yetkinizin Olup Olmadığını Kontrol Ediniz.
3.Hesabınız, Hala Aktivasyon Maili veya Yönetici Onayı Bekliyor Olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Yolla)
4.Eğer Doğrudan Bu Sayfaya Eriştiyseniz, Size İzin Verilen, Uygun Formlar veya Linkleri Kullanabilirsiniz.
Neden böyle oldu acaba bir kontrol edermisiniz.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Demek ki özel mesajlarla bilgi paylaşımı yapmak istemişsiniz. Ya da soru sormak istemişsiniz. Bu kesinlikle yasaktır.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

En son bir kişi benim ısıtıcımdan almış içine su doluyor filan demişti bende benimkinede doluyor normal bir durum demiştim ama burda benmi yanlış yaptım omu aklıma bile gelmedi yasak olduğu :(
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Sadece bu kadar mı dediniz? Başka birşey demediğinize emin misiniz? Admin boşuna özel mesaj yasağı koymaz. Dün bu konuyu bizzat kendisiyle konuştum. Soru soracak olan foruma konu açarak soru sorsun. Bilgi paylaşımı şeklinde cevaplar verirseniz siz de suçlu olursunuz.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Aynı kişiyle baya konuştuk ama aynı konu hakkında zaten onlar bana sordular bende cevapladım.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Bilgi paylaşımı şeklinde cevaplar vermişsinizki mesaj göndermeniz engellenmiş. Soru sorana konuyu aç oradan cevaplayım şeklinde yanıt veriniz. Özel mesajla bilgi paylaşımı kesinlikle yasaktır ben bunu demek istiyorum.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Konu açarken önceki konulara bakarsanız ve aradığınız sorunun cevabı forumda yoksa o zaman konu açabilirsiniz. Ya da aklınıza bişey takıldı emin olamıyorsunuz. Buna benzer konulardan soru sormaya devam edebilirsiniz. Çelişki yok gayet mantıklı.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Özel mesajda bilgi paylaşımı forum mantığına aslında aykırı.
Forumda amaç bilgi saklamadan paylaşmaktır.
Özel mesaj ile yazılan bir soruyu sadece bir kişi öğrenirken konularda yazılanı herkes görebilir.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Forumda amacımız Arzu hanımında dediği gibi herkesin bilgi sahibi olması.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Tamamda ben ozaman unttum yasak olduğunu insanlık hali işte hiç unutmamammı lazım yani hayır bi uyarı filan yapılsa öyle engellense tamam diyeceğimde direk engellendi.hem soranlarda hiç suç yokmu yani.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Merhaba arkadaşlar,

Özel mesajlardan bilgipaylaşım yapmayınız lütfen.

Özel mesajlardan bir kişiye yardım edebilrsiniz ama forumda soruyu cevaplarsanız birçok kişi o konudan faydalanır.

Bu sebepten lütfen özel mesajdan soru soran üyelerimizi foruma yönlendirelim.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.


Bu yazıyı en başta admin yazdı ve uyardı. Okursanız en başta yazıyor.

Ayrıca 2 gün öncede belirtmiş yine. 'Arkadaşlar özel mesajdan bilgi paylaşıma devam edenler direk banlanacaktır bilgilerinize'

Bu arada soru soranın da özel mesaj hakkı alınmıştır bu size özel bişey değil.
 
Mesela ben judeite size sadece tedavi yönteminizi öğrenmek için bi konu mu açmalıyım. Bugün bende killerprince arkadaşımıza mesaj atamadım kendisi çok yeni yaşadı zaten forumada yazdı şirini. Bununla ilgili sadece onunla bilgi alış verişinde bulunmak istemem mantıklı bence adam yazmış foruma durum acil ve oda online ben burada bi yanlışlık göremiyorum. Muhabbet etmek yada durum belirtip ne yapmalıyım demek değilki. Zaten bir kişiyle özelden mesajlaşmak yerine foruma yazmayı tercih ederim hem daha çok kişi fikir verir hemde örnek olur. Ama bi kişiye tedavisini sormanın yasak olması garip.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Arkadaşım sizin gibi bu hastalıktan şikayetçi bir sürü insan var bu sitede. Senin yazdıklarından ya da benim yazdıklarımdan onlarda yararlansın. Yoksa herkes özelden mesajlaşsa bu sitenin ve paylaşımın ne anlamı kalır ki? Ayrıca ben size özelden yanıt veremem dedim ve hemen sonrasında açtığınız konuya mesaj yazdım eğer okuduysanız. Yani başka konu açmanız gerekmiyor sizin açtığınız konudan ben size yanıt veriyorum sizde oradan sorularınız varsa sormaya devam edebiliyorsunuz. Daha nasıl açıklayıcı konuşabilirim? :)
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Evet bencede öyle bana ısıtıcı hakkında geç ısıttığını ve içine su giriyormu diye kontrol etmemi söyledi bende baktım bendede öyle ve rahat olması gerektiriği söyledim sonrada farklı bir kişiden şelale filtremden memnunmuyum o soruldu yani ben şöylemi yapmalıyım foruma atman hf 400 den memnum diye konu açsam kapatmıyacakmısınızki ufacık bir cevap yasaksa biz ne yapalım insanlık hali o an unuttum ben bu forumda özel mesajı çok kullanıyordum mesela kapluş siparişi verdim şimdi nasıl haber alacağım ? bunu özel mesajla sağlıyordum ben bu konuyu açıldığı zaman kesinlikle görmedim özel mesaj kutumada uyarı gelmedi yinede bir uyarı gelinmesini düşünüyorum yani şimdi sırf özel mesaj atabilmek için yeni hesapmı açayım ? bende kuralın farkındayım ama o anlık dalgınlığıma geldi ve unuttum hemde bir ısıtıcının içine bendede su doluyor demek bu kadar önemlimiydi tamam bundan sonra siteye her aldığım ürünün vs gelişmelerine konu açıp eğer aynı ürünü alan arkadaşlar olursa oradan okusunlar diye yazacağım .
 
Jadite gayet güzel açıklamışsınız. Özelden görmedim telefondan girmek pc gibi rahat ve kolay değil. Benimki genel değil özel bi durum. Ben herkes yapsın demiyorum bunu savunsam facebookta bisürü sayfa var . Forum sitesinde özel tabiki mantıksız ama durum bu değildi.
 
Cvp: Özel Mesajlarda Bilgi Paylaşım

Mesaj yasağı konusunu adminle konuşun. Ya da ben konuşuyum. Kaplumbağa için sipariş verdiyseniz maillede ulaşabilirler. Mailinizi vermediniz mi? Bu arada tekrar söylüyorum bir daha da söylemiycem. Arşivden konulara bakarsınız. Eğer gerekli cevabı bulamadıysanız konu açarsınız. Sorunun cvabı var da siz göremediyseniz sizi uyarırız ve konuyu kilitleriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst