Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryum Değişim Projesi

Bölgeye göre değişir ama genellikle 10 TL altı oluyor fiyatları.

Bu projeyi bende en kısa zamanda hayata gecirmek istiyorum hatta bu haftasonu bile yapabilirim yeterki nasıl yapıcagım hakkında bi fikir olsun aklımda. Cıkma katı nasıl sabitliyicem falan senin projen nasıl detaylı anlatabiirmisin hatta mumkunse ciz falan bisey yap heyecanlandırdı bu fikir beni :D

Üstüne yaptıdığım parçanın tabanı akvaryumun eninden 4 cm büyük.Boyuna da akvaryumdan 2 cm pay bırakarak silikonlamak amacındayım :)
Elimde bir çizim var ama aşırı amatör.Ama buraya koyarım birazdan.

mailto:/2z7n6o2.jpg
Tamamen karalama amacıyla yapılmış bir şey.Ama yapınca buna benzer bir şey olacak.
Amatörce yapılmış bir çalışma olacak.Çok fazla ayıracak bütçem yok maalesef.

mailto:/img11/3655/resimyu.jpg proje tamamdır calısmalara baslıyorum bende bakalım kiminki daha guzel olucak :p
Uploaded with ImageShack.us

Çizimi benden kötü olanlarda varmış, boşa üzülmeyim :p
Benim yapacağım kuru alanda tam oturmayacak eni 2cm payla koyacağım.
Öyle daha rahat kullanılacak gibi geliyor.

paintle bide laptopun touchpadiyle o kadar cizebildim silgi kullanmadan iki dakkada :p
kesinlikle tam oturmamalı bende bikac santim pay bırakıcam kuru alan dizaynınıda ormandaki bi su kenarı gibi yapıcam mumkun oldugunca dogal gorunmeli :p

Ben de doğal bir görüntü istiyorum ama Pakize'nin rahat çıkabilmesi için siyah halı kaydırmaz kullanıp üstünü dekor edeceğim.

Umarım yapınca da güzel bir çalışma olur.Yapım aşamasını paylaşacağım.

camcı lazım bana camcıyı nerden bulcaz simdi is cıkarttın basıma zencefil nerden soktun aklıma :p

Şimdi camcıdan geldi kuru alanım :) Daha iskeleti bu, rampa ve dekorasyon işlemleri var daha.

mailto:/1j50f4.jpg

mailto:/2ir4qky.jpg

Bu arada silikonu temizlemek için evde bir aparat buldum ve onu kullandım :)

mailto:/2n1dz7l.jpg

Suyu nereye koyacaksın?Ordaki küçük cama kadar mı?

Ordaki kırmızı yapraklı bitkinin aynısı yada çok benzeri bendede var:)

Rampa olarak da cam kestirdim onu kendim silikonlayıp o şekilde kullanacağım.Hafta sonu silikonlanmış halini koyarım buraya ;)

Geri