Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Peninsula cooter turtle

İnsallah tukenmez 6-7 seneye buyür onlaradn alirim guzel bir yasam alnı yaparim sizde ziyarete gelir bakarsiniz :D

İnsallah tukenmez 6-7 seneye buyür onlaradn alirim guzel bir yasam alnı yaparim sizde ziyarete gelir bakarsiniz :D

Ben büyünce beslicem. Walla hosuma gittiler :) :D

Cvp: Peninsula cooter turtle

kim dedi 50 cm e kadar büyüdüğünü?

Emre abi söylemisti ondan duydum konuya yorum yaptı ilk sayfada bakabilirsin :D

sanırım emre abiyle farklı kaynaklardan yararlanıyoruz, yabancı kaplumbağa forumlarında(1den fazla) benim söylediğim gibi olduğu belirtilmiş, kaldı ki başkalarının söylediğine biat etmek yerine kendiniz araştırırsanız da doğrusunu bulursunuz.

Ben arastirdim yerli sitelerde bu kaplumbağayla ilgili kayda değer bir bilgi yok yabancı sitelerin cevirisini yaptim o da cok zor ve cevirince sacma kelimeler ortaya cikiyor :D

Yellow belly slider diye aldığım kağumbaya peninsula cooter çıktı. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. slider cinslerine göre biraz daha sakin bir türmüş o bakımdan iyi aslında.

o da yellow belly'ye yakın özellikte. değişik mi değişik sevin bence.

Geri