Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

petshop lar kaplumbağaların kabuklarını boyuyormuş

Evet böyle tipler çıkıyor. Maksat hayvan satmak ölmeleri umurlarında değil.

Evt yaa bizim petshopta ben aldığımda boyalı değildi 1 hafta önce gittim bana kabuğu boyalı kaplumbağalar gelecek çok tatlı alıcak mısın diyor bende sağol dedim
Artık acıma kalmadı ya yeter ki verecekleri şeyden para alsınlar

Durdurmak lazım insanlar ne kadar çok alırsa o kadar çok satıyorlar zavallı hayvancıklar

Bir dönem çinde canlı kaplumbağalardan anahtarlık yapıyorlardı. Vakumlu şeffaf küçük plastik içinde, hayvan bir süre sonra havasızlıktan ölüyor tabi. Yoğun tepki sonra durdurdular diye biliyorum. Yengeçli akrepli de vardı.

Evt yaa bizim petshopta ben aldığımda boyalı değildi 1 hafta önce gittim bana kabuğu boyalı kaplumbağalar gelecek çok tatlı alıcak mısın diyor bende sağol dedim

Bir dönem çinde canlı kaplumbağalardan anahtarlık yapıyorlardı. Vakumlu şeffaf küçük plastik içinde, hayvan bir süre sonra havasızlıktan ölüyor tabi. Yoğun tepki sonra durdurdular diye biliyorum. Yengeçli akrepli de vardı.
Neeeeeeeeee çok kötü bu kadar da insanlıktan çıkıyor insaf yani kaplumbağadan anahtarlık nedir!?! ( sadece cem abi’ye reply etmek istedim birşeyler oldu birsürü reply’ım var)

Geri