Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Pis koku

Sen al abicim 80 litre çok iyi olur plastik olsa bile gider 2 ay

Yani plastik zararlı olsa bile 30 litreden sonra cennet gelir 80 litre

Cvp: Pis koku

Yaşarcan söylemiş Burcu bu kapta birsürelik olacak, ama 30 litreden sonra bu havuz gibi gelir. Isıtıcı, lamba ısısı sorun olmayacaksa, ailende alacaksa neden olmasın.

Ayrıca bu kokudaakvaryum çok yetersiz o yüzden oluypr sanırım, 80litrede biraz farkeder sanırım

Katılıyorum kpku ondan olabilir.. Burcu ısıtıcın kaç watttı?

Daha öncede değinmiştik Burcu, koku yetersiz akvaryumdan. Şu uygun akvaryuma geçebilsen sende rahatlayacaksın hayvanlarda. Üstteki büyük olan seni 2 ay daha götürür ama bunu aldık diye akvaryumu ihmal etme. Düzenleri kurulsun artık.

Emre Abi haklı bak Burcu akvaryumda olmalı biran önce ama olana kadar en azından bu idare eder

AEK' Alıntı:
Daha öncede değinmiştik Burcu, koku yetersiz akvaryumdan. Şu uygun akvaryuma geçebilsen sende rahatlayacaksın hayvanlarda. Üstteki büyük olan seni 2 ay daha götürür ama bunu aldık diye akvaryumu ihmal etme. Düzenleri kurulsun artık.

Yok abi .Tamam annem haftaya salı alıcam dedi.Bizim burda pazar kuruluyo.

Ağustos' Alıntı:
Emre Abi haklı bak Burcu akvaryumda olmalı biran önce ama olana kadar en azından bu idare eder

Abi biz belki akvaryumu camcıya yaptırırız falan.Belli olmaz ama peşini bırakmam bu işin.

Abicim ben bi akvaryumcu buldum bir araştırayım yönlendiririm seni

Tamam çok iyi olur.Şimdi sularını değiştirdim.Tuvalet banyo ve lavaboyu yıkamak zorunda kaldım canım çıktı

Yapacak bir şey yok Burcu. Temizliklerinde banyo kirlense öpüp başıma koyuyorum. Salondan banyoya filtre vs ile gidene kadar yerlere damlamasın diye akla karayı seçiyorum.

ben damlamalarla uğraşmıyorum artık bütün işi duşakabinde yapıyorum en azından geniş alan temizliğim olmuyor. bir keresinde lavabo da yaptım su diş fırçama sıçrayınca bıraktım. en temizi duşakabin. kirli suyu da tuvalete döküyorum.

Bizim banyo çok büyük.Duşakabin yok.Eski evde duşakabin artı tuvalet vardı banyo da suyu oraya döküp su tutunca iş bitiyordu.Şimdi bu olmuyor.Çok sıkıntı oluyor.

Geri