liyaynn123
Yeni Üye
akvaryum cam yerine plastik olsa sorun olur mu?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Gıda kabı ise olur.akvaryum cam yerine plastik olsa sorun olur mu?
Gıda kabı ise olur.
Üzerinde yazar. Büyük ihtimalle gıda kabıdır.Ekli dosyayı görüntüle 10942bu tarz yani yada gıda kabı olmadıgını nası anlıcam
Valla benimde cam büyüyeceğim bende kalın kaliteli büyük plastik alacagım ama kaliteli içine herşey koyarsak birşey olmaz snaırsam japonlar öyle kullanıyor gördümakvaryum cam yerine plastik olsa sorun olur mu?
Su kaplumbaga kaliteli plastik yuva diue aratın sizin attıgınız gıda sanırsamakvaryum cam yerine plastik olsa sorun olur mu?
Tekerlekli benim alacagımakvaryum cam yerine plastik olsa sorun olur mu?
Onlar olmaz ufacık kap gönderiyorlar. Gıda kabı en iyisi en az 50 litre olacak şekilde 60-90-120 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun gider.Su kaplumbaga kaliteli plastik yuva diue aratın sizin attıgınız gıda sanırsam
ya suanki akvaryumum cam ama ona ragmen ısıtıcıyı cıkarabiliyor. derinligi yeterli olmadıgı icin geçici olarak plastik dusundum. ısıtıcı yada ısıtıcı lamba plastige zarar verir mi emin olamadımPlastikte sıkıntı vantuzlar tam kavrayamıyor. Öyle olunca hayvan yerinden sökebiliyor.
Yine de alacaksanız resimdeki gibi şeffaf olsun hayvan dışarıyı görsün.
Benim bildigim ısıtıcı suya ısı veriyor plastiği e birşey yapmaz diye biliyorum ama genede ben cem beye sorarım herşeyi bemkide çıkarıyor ısıtıcıyı yere uzunlamasına sıfırladım alt yer olunca cıkarıyor altına girip yere sıfırladım daha iyi şimdiya suanki akvaryumum cam ama ona ragmen ısıtıcıyı cıkarabiliyor. derinligi yeterli olmadıgı icin geçici olarak plastik dusundum. ısıtıcı yada ısıtıcı lamba plastige zarar verir mi emin olamadım