akinci23
Gümüş 5 Üye
slm arkadaşlar ben yeni üyeniz deilim ama hiç bişi eklememiştim en iyisi kapluşlarımı tanıtayım dedim. iyi etmişim dimi??? 3 tane kapluşum war aslında ilk başta 2 tane wardı ve onları o küçük kaplardan birinde besliyordum. 1eylül 2008 de aldım. ozaman havalar iyidi fakat soğumaya başlayınca artık hareketleri yavaşladı ve yemek yememeye başladılar. ben de gittim güzel bir akvaryum aldım ıstıcısını, filtresini filan da aldım. bir akrabamız da kaplumbağa besliyodu 1 tane (aslında akrabamda gördükten sonra almaya karar vermiştim). beslemek istemedi ve benim akvaryum aldığımı da görünce bana werdi. şimdi ona da ben bakıyom. şuan pek poz vermeyi sevmiyo o yüzden fotoğrafını koyamadım ama en kısa sürede ekleyeceğim.bi de akrabamın kapluşunu aldığımda benimkiler onun yarısı kadardı ama şimdi ikisi de onu geçti çok oburlar bazen yem diye parmaklarımı ısırıyolar.
bu sabah 6 da beni uyandırmayı başardılar kaloriferlerde bir sorun vardı bugün bu yüzden borulardaki suları boşaltıyolardı. kapluşlarımın yanından da bi kalorifer borusu geçiyo. sanırım korktolar ve suya şıp şıp verup beni, uyandırdı yaramazlar. isimlere gelince ilk başta başka isimlerle çağırıyodum ama ninja kaplumbağa sevgim herşeyin önüne geçti çok güzel bilgiler war ayrıca teşekkürler...
bu sabah 6 da beni uyandırmayı başardılar kaloriferlerde bir sorun vardı bugün bu yüzden borulardaki suları boşaltıyolardı. kapluşlarımın yanından da bi kalorifer borusu geçiyo. sanırım korktolar ve suya şıp şıp verup beni, uyandırdı yaramazlar. isimlere gelince ilk başta başka isimlerle çağırıyodum ama ninja kaplumbağa sevgim herşeyin önüne geçti çok güzel bilgiler war ayrıca teşekkürler...