Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

rafaelin cinsel organını içeri çekememesi..

asi kız

Bordo Bereli
slm dün ben dışardaydım geldiğimde rafaelin cinsel organını tamamen çıkardığını gördüm ama bekleidm içeri sokacak mı diye hiç abartısız söylüyorum 2 saat içeri sokamadı sonra ben dayanamadım aldım onu bir saklama kabına sıcak suyun içine 15-20 dk içinde yavaş yavaş topladı hepsini bende acaba fsıtıkla çiftleşdi mi diye düşündüm çünkü yara bere ısırık filan yoktu ?

Cvp: rafaelin cinsel organını içeri çekememesi..

hayvan kabız mı kontrol et. çiftleşme için boyları ufak daha. bu da obez ise yemi azalt.

abi obez değil dışkınısı yapıyor cinsel organı dışardayken bile yaptı gördüm ama neden böyle oldu anlamadım?

kabızlık etikler, hormon dengesizliği yapabilir alfa olma isteği ile de olabilir.

kabızlık yok abi gözlemledim ama sokamadı içeri ve şeffaf bir sıvı vardı orda ve değişik kokuyordu..

alfa isteği ne abi?

liderlik.

Benim Sansli tek basina veya Tonton'dan uzak yerde cikartiyor mutlaka..Sonra biri gelirse(Tonton veya biz) hemen ayagini vura vura icine cekiyor.

Bizimki pisirik mi simdi Cem? =))

Saka bir yana, bu gunluk cikartip bakmalar surekli olacak mi yoksa ilerde duruyor mu?Cunku pek memnun degil gibi.Sokarken ce cikartirken zorlaniyor sanki.Yada hepsi mi oyle bilmiyorum.

aynen benimkide zorlanıyor içine çekerken bu liderlik mevzusunu anlamadım ya neyse...

benimkilerde şimdi böyle bir durum yok. önceden dediğiniz gibiydi. şimdi dişileri kuyruk ucu ile yokluyorlar. ergenliği bitirsinler düzelirler. 15 cm'yi geçsinler bir

rafael 11 cm oldu abisi 15 cme daha çok var ama şöyle bişi de var dişsiz artık ısırımıyor şu1 aydır yanlarında ama yinede gözetimim altında:)

dün çok hoşuma giden bişi oldu abi fıstık sürekli kaçıyordu ya rafaelden dün kendi gitti kur yaptı ona rafaelde kaşrılık verdi diğer erkekler kur yaptığında yine elinin tersini yapıştırıyor ama rafael geldimi karşısına kur yapıyorlar birbirlerine :)inşallah devamı gelir :)

en büyüğü rafael zaten erkeklerde onun ardına hemen leom var sonrada yaramaz... birde dişsiz ama onun cinsiyeti belli değil:)oda 12 cm boyu

Geri