Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Resimlere bakar mısınız bir sorun var mı acaba

Sanırım flashdan olan birşey biraz önce tekrar baktım ve göz ve göz kapağında sıkıntı yok gibi duruyor ama yinede yaparım demiş olduğunuz uygulamayı.

Birde raffy royal in içinde var değil mi kurutulmuş balık ?

mailto:/2YQ4nE.jpg

Yazmayı unuttum resimde kabuk ucunda şeffaflık oluşmuş kabuğunun tamamında nedir acaba

Büyüdükçe kabuk plakaları değişir alttan yeni daha büyük plakalar gelir. Eskiler zamanla canlılığını kaybedip şeffaflaşır. Ya düşerler ya yenilerin üzerinde kalırlar.

Raffy royal ve jbl energil muadil yemlerdir. İçerikleri kurutulmuş tatlı su bakığı ve kurutulmuş tatlı su karidesidir.

Göz normalse boşa rahatsız etmemeli ve ilaç uygulamamalı.

o genetik hadisesinden bende şüphelenmedim değil. caner, hayvanı ilk aldığından beri o halde mi göz kapakları.

İlk aldığımdaki halini hatırlamam mümkün değil perişan olmuş hayvan zorla düzelttim kendine getirdim hayvanı ama fotoları duruyor

göz kapakları burada düzgün çıkmış. önceki neydi öyle.

Valla bende bilmiyorum ki anlamadığım için tekrar resim yukledim. sorun yok yani değil mi gözlerde

yok gözler zaten sağlamdı ben gözkapaklarına takılmıştım.

Birde tırnaklar hiç uzamıyor hep aynı boyda 10cm sonrası mı uzar acaba

cinsel gelişim süreci takriben 10 cm kabuk boyu üstü başlar. erkekse ön tırnaklar uzamaya başlar. bu hayvan iyi bakılmışsa 9 cm'yi geçkinde tırnakların uzamaya başladığı görülür. değilse dişidir.

Birde cem abi bu ara benim kaplumbağa kuru alana çıkmıyor sürekli kuru alanın altında tutunup kafası suyun dışında bekliyor. Kuru alanı yeni değiştirdim ondan olabilir mi, ayrıca ışık akvaryuma tam vurmuyor hafif karanlık aydinlatmayla ilgisi olabilir mi

lamba kuru alanla rampanın birleştiği yerde olsun. O bölgeyi ısıtsın. Hayvan ısı, ışık almadığı için çıkmıyor.
Ayrıca yeni olmasıda bazen yadırgamasını sağlar.

Geri