Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Safinaz icin akvaryum olcusu tavsiyesi?

Cvp: Safinaz icin akvaryum olcusu tavsiyesi?

Peki silis kumu akvaryumcudan mi alayim internetten mi?
Hangisi hesapli olur ve de internet derseniz hangi siteden?
Zamanlayici priz aldim bugün koçtaştan 6 liraya,,

İpek bitki bunu gördüm konulardan birinde http://www.n11.com/81016yk-ipek-bitki-akvaryum-dekoru-30cm-P18936987
Mango kökünü yine nerden alacagimi bilmiyorum
Kuru alani akvaryumcuya yaptiracagim taş dizayni nasil yapacaklar ki ???

semiha juenden al hem kumu hemde mango kökünü kumu belki ucuza bulursun ama çok iyi yıkamak gerekli burada bir parça daha temiz ve istediğimiz boyda.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=4203&ad=mango-koku-medium
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13104&ad=vitasand-dogal-silis-akvaryum-kumu-800-gr-0-7-mm

o bitki işini görmez çok esnek. şöyle bir şey olabilir.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=17289&ad=natural-color-ipek-bitki-akvaryum-dekoru-26-cm

ben bu kuru alanı tay-murda yaptırmıştım 150 tl'ye mal oldu. ekstra köşeler maliyeti artırdı.
mailto:/forum/Konu-akvaryum-ustu-kuru-alanim.html
adresi burada cebeci tarafında. ankara hastanesinin karşı tarafındaki ara sokakta. ben fiyatı pek önemsemedim kaliteli yapmaları hoşuma gitti. bu modeli ilk ben yaptırdım orada yani nasıl yapıldığını öğrendiler. taş işini sen yapacaksın onlar yapmazlar.

Mango kökünün buyunu sor ama. 40 cm olmalı en az. Kumda senin akvaryuma çok gidecek. Bunun 25 kg olanlarından al derim. Ben aynı paketin 25 kg olanından aldım.

Taşları neden yapıştırmıyorlar Cem? En kolayı o.

uğraşmıyorlar o işle. ben yaptırana kadar kuru alandan haberleri bile yoktu basit düzende bir defa köşeye siliconla sabitlenmiş biçimde yapmışlar. düz cam ve önünde ufak rampa.

Cem bana akvaryumu yaptiracagim yer 150 lira dedi kuru alan da bize ait olsun dedi
O zaman madem size ait alin bunu yapin desem ne derler :D
Ulusta kuş pazarinda yeri
Taş olayini yapamazlarsa kendim nasil ya
parim ya da onu nereden alayim?

cam kalınlığını belirttin mi ? fiyatı artıran camın kalınlığı uygun taş ankarada satılıyor mu bilmiyorum. istanbulda emrenin bildiği bir yer var. akvaryum siliconu alıp yapıştırılırda nerede satılıyor bilmiyorum ankarada vardır bir yerlerde.

Taşin özelligi ne olacak ben ona göre sipariş için gittigimde sorayim getirtsin taşi da?

http://dogaltasci.com.tr/index.php?route=common/home

Ben buradan granit çakıl alıp döşedim. Sayfada göremedim ama arayıp sor istersen.

Kuru alan ve su içi dinlenme alanları bunlarla kaplı. Akvaryum silikonu ile kolayca yapıştırılır. Burada görselleri var.

mailto:/forum/Konu-150x80x70h-840-lt-ve-diger-iki-akvaryumum.html

Bu arada akvaryum camları rodajlı mı? Kayıt kuşak var mı? Sormayı unutma Semiha.

Tamam muhakkak sorarim valla aklima gelmemişti iyi ki söyledin sagol Emre

Boyutları düşünürsek önemli. Birde cam kalınlığını Cem in dediği gibi sor. Uygun kalınlıkta olsun.

Cam kalinligina 10 mm isteyecegim o zaman

Geri