Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Salyangoz

Hüsnü

Bronz 4 Üye
Hayvanın tankının tam ısıtma lambasının vurduğu yerde yosunlanma oluyor, kendim düzenli olarak temizliyorum ama acaba 1-2 tane nerite salyangozu atsam ne olur diye düşündüm hayvan strese girer mi veya salyangoza zarar vermeye kalkar mı ? Daha önce tecribe eden varsa yazabilir.

Salyangozlar aşırı hızlı ürüyor ve başa çıkılmıyor. Diğer taraftan kaplumbağa 7 cm kabuk boyu sonrası bir zaman yiyecektir.

Bu vatoz içinde geçerli. Kaplumbağa ufak balık büyük olduğunda hayvanın kabuğuna yapışıp yüzeye çıkmasını önleyerek boğulmasına neden olabilir. Kaplumbağa büyük olursa vatoz kemiksi dokuya sahiptir. Yemesi durumunda boğazına hasar verecektir.

Bir de ısı değerleri farklı.

Salyangozlar aşırı hızlı ürüyor ve başa çıkılmıyor. Diğer taraftan kaplumbağa 7 cm kabuk boyu sonrası bir zaman yiyecektir.

Bu vatoz içinde geçerli. Kaplumbağa ufak balık büyük olduğunda hayvanın kabuğuna yapışıp yüzeye çıkmasını önleyerek boğulmasına neden olabilir. Kaplumbağa büyük olursa vatoz kemiksi dokuya sahiptir. Yemesi durumunda boğazına hasar verecektir.

Bir de ısı değerleri farklı.
Anladım Cem bey teşekkür ederim.

Geri