Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:hayvanlar yavru iken sabah akşam iki öğün 10 cm'yi geçince tek öğüne düşürülür. normal miktar günlük kafa hacmi kadar olmalı ama ben bazen +1 de atıyorum. zaten dışkılarını da yedikleri için aç kalma durumları olmuyor. suyun kirlenmemesi açısından ağız yollu vermek iyidir. fatih sen elinde her yem verme zamanı tutup bekle illaki bir gün yiyecektir. yemezse suya bırakabilirsin. ancak bu işi biran önce sağlamanda fayda var çünkü vitaminleri ve eğer hasta olursa ilaçlı yemleri ağız yollu vermen icap edecek. her ikisininde eşit oranda yemesi için ya her birini ayrı köşede ya da önceden yiyenin önüne elinle set yaparak diğerinin yemesini sağlayabilirsin.
tosbik57' Alıntı:lafa karismis olmiyim ama sera raff p veya sera raff vital almalisin
tosbik57' Alıntı:lafa karismis olmiyim ama sera raff p veya sera raff vital almalisin
lafa karistiim icin ozur dilerim sen cem e sormustun
hendrixster' Alıntı:Maşallah çok güzellerr )9 Bu arada ben resimlerde yanlış mi gördüm yoksa o ölüm kabı dediğimiz şey mi?
Bahar Yüce' Alıntı:hehe çok tatlılar allah onlara uzun ömürler versiin..
kapluş_35' Alıntı:Renkleri biraz farklı benim ki daha koyu ama çoooooook şekerler :133: