Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Var tabi, insanlar artik para kazanmak için ne yapacaklarini sasirdilar zavalli hayvanlartengrimountain' Alıntı:Bu bahsettiğiniz kaplumbağaların fotoğrafları var mı? Üzüleceğim görünce fakat yine de merak ettim.
MonarK' Alıntı:Aslında biz hep sanki bunu insanlar yapıyor gibi düşünüyoruz . En azından ilk başlarda ben o şekilde düşünürdüm ancak bir de madalyonun diğer yüzüne bakarsak ; İnsanlar ÖZÜRLÜ hayvanları besliyor . Bence özürlü hayvanlarında üremeye hakları vardır ancak bunu doğada başaramazlar .
Zaten insanlarda sırf farklı diye bu tür özürlü hayvan besleme merakı olmasaydı bugün pek çok kedi ,köpek, tavuk ,güvercin ve benzeri türler olmayacaktı .
Kaplumbağalar ise son yıllarda değer kazanmış hayvanlar , önümüzdeki yıllarda doğadakine benzeyen RES ler bulamazsak hiç şaşırmam .
Malesef ki insanlar bir anlamda yapıyor bunu. Tabiki kudret Allah'ındır. O yapar ama insanların büyük ölçüde payı var bunda aşağıda anlattım.MonarK' Alıntı:Düşünün albino insanlarda var hatta iki kafalı insanlarda var ,siyam ikizleri de var eğer insan eli ile yapılıyor olsaydı bu İNSANLARDA GÖRÜLMEZDİ.
Tamamen katılıyorum size bu konuda.MonarK' Alıntı:Ancak bu tür hayvanların popülerleştirilmesi amacı ve uçuk fiyatlardan satılması ile CİDDİ bir PAZAR oluşturuluyor . Sizle aynı şekilde bu tür hasta hayvanlardan FAHİŞ KAR elde etmek amacıyla bunları üretenlere bende karşıyım .
MonarK' Alıntı:Ancak bu üretim genleri ile oynanarak değil iki aynı hastalığa sahip hayvanın eşleştirilerek üretilmesi şeklinde oluyor , bunu da belirtmek isterim .