Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık akvaryum [İSTANBUL-Silivri]

ShaF_cK

As 3 Üye
Adınız Soyadınız: ŞAFAK KÜÇÜK

Oturduğunuz il-ilçe: İstanbul Silivri

Akvaryum ile ilgili daha detaylı fotoğraf ve fiyat sitede verilmiştir.

Link ;

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-akvaryum-plusekipman-250-tl-182171571/detay/

RE: Akvaryum+ Ekipmanlar+ Kaplumbağa [İSTANBUL-Silivri]

uvb lamb fiyat nedir

şafak aylar önce site kapanmadan . kapluşları biri alacaktı bende senden mango uvb için sözleşmiştim. senmiydin o . resimlere bakarsam evet . sanırım kapluşları o kişi almamış.

Olabılır. Evet malesef telefondan da ulasamadım o kısıye. kaplumbagalar sahplendırılmeden dıger ekıpmanlar satılmayacaktır.

Ümmiye sen misin facebooktaki :) Yanlış hatırlamıyorsam evet sana söz vermiştik uvb ve mango kökü için. Kapluşlar sahiplendirilirse bakalım :)

tamam . mango hala bulamadım ben . eger sahiplendirilirse mango sözüm hala geçerli. uvb yi polat alacakmış:)

Tamam o zaman sahıplendırılme oldugu taktırde gerısını hallederız :)

Safak,faceteki gruplara falan da verdin mi ilan?

Orda bir kez yazdım da sildiler mi bilmiyorum daha da yazmadım.

Bazen kendi gonderimi ben de bulamiyorum. Face hareket dokumunden bak.Eger sildilerse,orda da goremezsin.Oradan ilanina girip yorum yazarsan sanirim yine one cikanlar kisminda gorunur.

su kaplumbagasi diye aratirsan 2-3 buyuk grup vardi.

biliyorum üçünde de varım zaten :):):)

Cvp: Akvaryum+ Ekipmanlar+ Kaplumbağa [İSTANBUL-Silivri]

Şafak vazgeçmedin mi hala :)

Abla devam ediyoruz işte :) Yeni kuru alanlarını yaptım geçen. Su seviyelerini arttırdım güzel oldu takılıyorlar :) Onun dışında yemleme zamanlarında ve bazen yatmadan önce loş ışıkta gözlemliyorum :) Yani elimden çokta fazla bir şey gelmediği için daha iyi gidebileceği daha iyi ilgilenilebileceği yer bulursak iyi olucak hayırlısı artık :)

Biz senin kaplumbağa bakımını bırakmanı hiç istemiyoruz Şafak. Belkide bundan içine sinen birini bulamadın.

Ben en başta büyü yaptım zaten :)

zaten en büyük problemde o ya içine sinmeme. hayvanın suratına bakıyorsun başkasına vereceğim seni diyorsun. hayvan yerinden memnun hiçbirşeyden haberi yok akibeti ne olacak bilmez. yem verecek hissiyatında sana bakıyor melül melül. insanca duygular yüklüyorsun. giderse ne hisseder diğerleri ne hisseder.

Sorma abi bir gün diyorum tamam bulabilirsem diye . Diğer gün diyorum vermesem mi napsam :) Neslihan abla günah günah yapma öyle şeyler :p :D :D Emre abi işte Facebook'ta da sayfalardayız senle görüyoruz nasıl baktıklarını o yüzden bir seceresini çıkartıp ona göre bir şeyler olabilir. Onun dışında kız arkadaşımda eskiden bakmış ama bilgisizlikten malesef başarı sağlanamamış. Artık benden gördükleriyle bayağı bilgilendi. Olmazsa ona devredebilirim bu işleri hem yabancıya gitmemiş olur hem görme imkanım olur her istediğimde :)

Kız arkadaşına Devret, ilerde de umarım onlar gelir yine seni bulurlar :)

İnşallah bakalım abla hayırlısı :)

Bencede yakınlarında olsun. Bu kadar bakıp vermek çok güç olur. Cem de iyi duygusal yaklaşmış konuya. Gerçi doğruda. Ben sabah veya arada dertleşiyorum vatandaşlarla :)

Geri