Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık akvaryum+kaplumbağa+yemler ve ekipmanları

gkyksr

Bronz 4 Üye
Fiyat 50 TL:::[/color][/b]
Merhaba arkadaşlar 6 ay önce tanıdığım bakamadığı için kaplumbağasını bana verdi ölüm fanusu içinde bende ona akvaryum,filtre ve ısıtıcı aldım ve 6 aydır sağlıklı bir şekilde yaşıyor ama mecburen satmak zorundayım petshoplara filan veremem burada satılacağını düşündüm eğer almak isterseniz hem bana iyilik yapmış olursunuz hemde kaplumbağaya neyse ürünlere geçelim....
akvaryum=14*6*10 uzunluğunda siyah kapaklı akvaryum.
ısıtıcı 50 watt= mailto:/product_info.php?manufacturers_id=1035&products_id=312824 =bundan 15 tl ye aldım memnunum güzel ısıtıyor yeni alındı sayılır 1 ay oluyor kutusu duruyor kutusu ile vereceğim ...
filtre=angora AA-320f marka=http://www.hizlial.com/u20.001.9963.8796/angora-aa-320f-ic-filtre
bundan alalı 5 ay filan oluyo devamlı çalışır bir vazıyette değil ama güzel temizliyor bununda kutusu duruyor kutusu ile vereceğim....
ayrıyetten yemler 3 çeşit yem kullanıyorum bu zamana kadar elimden geldiğince iyi yemlerle besledim eğer almak isterseniz yemleride vereceğim hepsi yeni alındı sayırır marka yemler isimleri;
GEMMA TURTLES STICKS YEM:http://www.petburada.com/?urun-25038-Gemma-Turtles-Sticks-39gr.html bundan çok az birşey kullandım sayılır foto ekleyebilirim...
[/color]SERA REPTİL RAFFY P=mailto:/urun_detay.aspx?kat=153&urn=1248 bu yem geçen ay juenpet.com dan aldım çok az kullanıldı anayem olarak kullanıyorum..
JBL CLASSIC [=mailto:/urun_detay.aspx?kat=153&urn=11848 bu yem ek besin olarak kullanıyor gayet güzel ürün afiyetle yiyor şuan kutusunun yarısında duruyor bitmiş değil....
Eğer isterseniz fotoda eklerim şuan üşendiğim için eklemek istemiyorum:t65y: ama hepsi çalışır vaziyette ve yemlerinde son kullanma tarihi filan geçmiş değil yarın ilk fırsatta foto ekleyeceğim kaplumbağamın tecrübeli birine ve iyi bakacak birine gitmesini isterim
ben ankarada oturuyorum şehir dışına gönderim filan yapmıyorum hepsi birlikte satılıktır ayrı ayrı satamam ankara içi elden teslim ederim ortak bir buluşma yerinde buluşup teslim ederim eğer almak isteyen olura pm yoluyla ulaşabilir...

Cvp: satılık akvaryum+kaplunbağa+yemler ve ekipmanları

O akvaryumun ölçülerini yanlış verdin galiba?

sedatsahin' Alıntı:
O akvaryumun ölçülerini yanlış verdin galiba?

Evet hocam yanlış yazdım galiba ama yazdığım şeyleri değiştiremiyorum nasıl düzenleme yapmam gerekiyor göremedim bir söylermisin.....

Güncel....

Cvp: satılık akvaryum+kaplumbağa+yemler ve ekipmanları

alıcagıımdan degil de merak edip okudum ?

İlan güncel fiyat 50 tl Ankara içi satılıktır....

akvaryumun ölçüsünü yaz. millet ne olduğunu anlasın.

cem' Alıntı:

Tamamda hocam adam akıllı desene emir edercesine söylüyorsun....

Akvaryumun ölçüsü 34*15*25 dir fiyat 50 tl yanında kaplumbağa+Filtre+ısıtıcı+gemma turtles yem+sera raffy p+jbl classıc yem ankara içi elden teslim ciddi düşünen pm atabilir resim ekleyebilirim.......

Resim olsa daha etkili olur. Bir arkadaşım düşünüyordu. Ona soracağım. Ama dediğim gibi resim de olsa iyi olur.

gkyksr' Alıntı:
cem' Alıntı:

yok ali emir değil öyle mi algıladın kusura bakma.

cem' Alıntı:
gkyksr' Alıntı:
cem' Alıntı:

yok ali emir değil öyle mi algıladın kusura bakma.

Kusura bakılacak birşey yokta hocam ne bileyim emir verir gibi yorum atmışın neyse sen kusura bakma....

Ama bence bir de resim olaydı.

beddesh' Alıntı:
Ama bence bir de resim olaydı.

Hocam resim problem değil ciddi düşünenlere olursa istediği kadar resim koyarım sırf üşendiğimden şimdi koymuyorum......

İlan günceldir fiyat 50 tl..

İlan güncel..

güncel...

İlan güncel fiyat 50 TL ankara içi elden teslim....

Eğer kargo imkanın var ise alıcam.istanbulda oturuyorum.

LethaLImpacT' Alıntı:
Eğer kargo imkanın var ise alıcam.istanbulda oturuyorum.

Hocam kablumbağa olmasa olurdu ama Ankaradan İstanbula giden bir yakının var ise olabilir....

Arkadaşlar acil satmam lazım fiyat 50 TL Akvaryum+ısıtıcı+filtre+jbl gammarus+sera raffy p+gemma turtles sadece 50 tl almak isteyen yada ciddi düşünen olursa resim eklerim....

Merhaba ilan hala güncel mi? Ben Ankara'da okuyorum ancak şuan memleketteyim. İlanınızla ilgili olarak bir tane mi kaplumbağa var acaba? birde fotoğraf var mı acaba?

Geri