Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şelale ile yolculuk

İçine bir havluyu buruşturup koy. Katlı yada düz olmasın. Altına falan girer. Ölüm kabını bir torbaya koy ama torbanın ağzını bağlama sadece esintiyi içeri almasın yeter.

Genelde altına girerker. Ben ne kadar kaplumbağa taşıdıysam havlunun altında seyahat etti.

Cvp: Şelale ile yolculuk

evet ben de veterinere giderken katlı havlu kullanmıştım. orada kutuyu açınca baktım araya girmiş. bu şekilde boğulmayacak biçimde konursa dış etkenlerden de korunur.

Cvp: Şelale ile yolculuk

ayakkabı kutusu da olur. yalnız yanına ölüm kabı denilen havuzdan da al aralarda içine su koyup biraz tutabilirsin ve su içme olanağı da bulur. suyu pet şişede al ortam sıcaklığında olursa üşütmez.

Cem bey ddiginizi yapicam. Ama ayakkabi kutusunda goturmek istemiyorum cunku etrafa bakmasni istiyorum biraz daha rahatlar.

Gideceğin yer çok uzak değilse bir sorun olmaz ama bende senin gibi düşünüyorum şelale dışarıyı görsün hem kendini güvende hisseder sakama kabı veya ölüm kabı olabilir :)

Geri