Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şelale ve japon baligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astronot balığının kaplumbağa ile olabilen tek balık olduğunu duyduğumda almıştım. Ama ne genç nede yavru kaplumbağalar rahat durdu. Her iki akvaryumda karıştı. Tabi balıklara müdahale edemeden aldım. Balık slider kaplumbağalarına sadece av olmakla kalıyor.

Cvp: RE: Şelale ve japon baligi

AEK' Alıntı:
Astronot balığının kaplumbağa ile olabilen tek balık olduğunu duyduğumda almıştım. Ama ne genç nede yavru kaplumbağalar rahat durdu. Her iki akvaryumda karıştı. Tabi balıklara müdahale edemeden aldım. Balık slider kaplumbağalarına sadece av olmakla kalıyor.

Kırmızı piranha olmazmı sence ? kaplumbağa da piranha da denk güçteler ikiside agresif belki olur ?

Kirmizi piranha kaplumbagami yer. Vazgettim ben Şelale ile cok mutluyum.

Cvp: RE: Şelale ve japon baligi

venom' Alıntı:
AEK' Alıntı:

Kırmızı piranha olmazmı sence ? kaplumbağa da piranha da denk güçteler ikiside agresif belki olur ?

Oda olmaz. Kaplumbağa zaten yapısı gereği korkmadan denemeler yapar. Piranhanın dişleride kaplumbağaya zarar verir. İki hayvanda birbirine girecektir görüşündeyim.

Cvp: Şelale ve japon baligi

sadece balıkla bitmiyor iş balık açısından filtrenin suya hava basması da lazım filtre o tip değilse ya yeni filtre ya da hava motoru da almak gerekiyor. ona göre yemdir kıvır zıvırdır da lazım.kaplumbağa biraz daha pis ortamda yaşar bağışıklığı kuvvetlidir.ama balık için bu ortam iyi olmaz. sterilizasyon iyi tutulmalı. şahsen balık hiçbir zaman tasvip ettiğim bir şey değil burada anlatmak istediğim bu kadar ekstra masraf yerine o para kaplumbağanın imkanlarını daha iyileştirmede kullanılabilir.

Yem konusuna özellikle iyi değindin Cem. Kaplumbağa balığın yeminede dalar, hayvanı itekler. Ayrı yerde beslenmek için çıkarılmasını ve rahatsız olmasını da bu tip bir durum için istemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri