Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

selamlar nasılsınız?

Atakanpetshop.com Burada kullandığımız yemlerin kovadan bölme hali var taze kaliteli ve ucuz yemler. Burada olmayan yemleri ise başka sitelerden yada akvaryum-petshoptan bulabilirsiniz. Başka siteden alacaksanız son kullanma tarihlerini mutlaka sorun.
atakanpetshop neye koyup gönderiyor?
ayrıca baktım sadece tropical biorept w alabilirim oradan alırsam çünkü ahm ve omega orada yok.

Ben bıraktığım için bilmiyorum. Atakanda eskiden alışveriş yaptığım sitelerden birisi. Hayvan olmayınca yeni çıkan yemleri de alıp inceleyemiyorum. Sıkıntıda burada çıkıyor. Boyutlarını bilmiyorum.

Ben bıraktığım için bilmiyorum. Atakanda eskiden alışveriş yaptığım sitelerden birisi. Hayvan olmayınca yeni çıkan yemleri de alıp inceleyemiyorum. Sıkıntıda burada çıkıyor. Boyutlarını bilmiyorum.
şuan acilen yem siparişi vermem lazım ve nasıl yapacağım gerçekten bilmiyorum

Atakanda site üzerinden satın alabilirsiniz kart ile yada banka hesaplarına havale de yapabiliyorsunuz. TRendyol hepsiburada sadece kart ile.

Geri