Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

selamlar nasılsınız?

Atakanpetshop.com Burada kullandığımız yemlerin kovadan bölme hali var taze kaliteli ve ucuz yemler. Burada olmayan yemleri ise başka sitelerden yada akvaryum-petshoptan bulabilirsiniz. Başka siteden alacaksanız son kullanma tarihlerini mutlaka sorun.
atakanpetshop neye koyup gönderiyor?
ayrıca baktım sadece tropical biorept w alabilirim oradan alırsam çünkü ahm ve omega orada yok.

Ben bıraktığım için bilmiyorum. Atakanda eskiden alışveriş yaptığım sitelerden birisi. Hayvan olmayınca yeni çıkan yemleri de alıp inceleyemiyorum. Sıkıntıda burada çıkıyor. Boyutlarını bilmiyorum.

Ben bıraktığım için bilmiyorum. Atakanda eskiden alışveriş yaptığım sitelerden birisi. Hayvan olmayınca yeni çıkan yemleri de alıp inceleyemiyorum. Sıkıntıda burada çıkıyor. Boyutlarını bilmiyorum.
şuan acilen yem siparişi vermem lazım ve nasıl yapacağım gerçekten bilmiyorum

Atakanda site üzerinden satın alabilirsiniz kart ile yada banka hesaplarına havale de yapabiliyorsunuz. TRendyol hepsiburada sadece kart ile.

ahm ve dajana aldım ikisini kullanmaya da başladık kalan yemleri nereden temin edebilirim

Biorept w ve omega one adult alın ek olarak.
Biorept atakanda var gözüküyor. Omega one hepsiburadada akvaryem diye bir satıcı satıyor yorumlarda kapalı gönderdiklerini söylemişler ama siz yine de almadan önce mesaj gönderin açık yem şeklinde mi gönderiyorsunuz diye.

Bu arada sipariş ederken atakandan kutudan bölme yem almanızı pek tavsiye etmiyorum aklınızda bulunsun. Benim biorept w bitince internette hiçbir yerde kapalı kutu kalmamış normalde hiç huyum değildir ama mecburen atakandan kutudan bölme şeklinde aldım. Gelen kargoda ahm'nin mix yemi benzeri bir yem çıktı. İlginçtir ki adamlara fotoğraf gönderiyorum ısrarla biorept w olduğunu savunuyolar. İade etme konusunda falan yardımcı oluyorlar ama biorept w nin nasıl bir yem olduğunu bilmesek ne olduğu belirsiz yem vericez hayvanlara. Forumdan başkaları kovadan bölme raffy p falan sipariş ettikleri zaman bir sıkıntı çıkmamıştı. Neyse bana denk gelmesi iyi oldu en azından bayağı bi mesaj attım bir daha olmaz böyle bir şey inşallah.

Biorept w ve omega one adult alın ek olarak.
Biorept atakanda var gözüküyor. Omega one hepsiburadada akvaryem diye bir satıcı satıyor yorumlarda kapalı gönderdiklerini söylemişler ama siz yine de almadan önce mesaj gönderin açık yem şeklinde mi gönderiyorsunuz diye.
bu arada ahm ve dajana aldım demişim ahm ve omega aldım düzelteyim

Tropical reptil carnivore yem bulursanız alabilirsiniz söylediğime ek olarak.

Geri