Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ses çıkarıyo

En iyisi :) sen selale daha fazla buyumeden bir yavru almalisin bence

Dun gidicektik. Gec oldu gidemedik. Annem ve babam iste oldugundan gidemiyorum. Babami isten gelirken almasini soyliyim. ( 10-11 santm kaplus ile gelmez insallah)

Onun isi belli olmaz. Yada beraer gideriz. Erken gel derim. Bi kere balik al dedim elimden buyuk balik almis rengide grimsiydi. Geri verdim tabi :)

Annem ve babam iste. Erken filan geldikleri de yok. Anneme erken gel, kaplus alicz dedim ama,bilmiyorum :(

alirsin ya ama bir an once al bende yem ismarladim seyma kizmasin konusmayalim baska bir konuya gel kanki

acik yeme gel konu olarak

Cvp: Ses çıkarıyo

lamba konusunda gece için ya roxin 6 W dalgıç florasan. yada prize takılan led gece lambalarından alıp tak loş bir ışık olmamasından iyidir. böylece karanlıkta gözlerini bir yere çarpma riski de olmaz.

ikincisi hayvanlar kuru alanda ya birbirlerinin üstüne veya bir taş varsa onun üstüne çıkmaya bayılıyorlar.

Geri