savas_yok
Altın 4 Üye
Merhaba daha önceden 11 yıldır baktığım limon için bu foruma yazmıştım ama kısa süre sonra melek olmuştu. Bu şimdi yanındaki arkadaşı minnoşla ilgili sorum var. Şu 1 aydır tüy dökmeye başladı kuyruğu kısaldı filan ötmek istememesi ondandır diye düşünüyordum ama normal cik cik yapması bile çok derinden geliyor. Boğazını okşadım alıp elime gagayı birbirine geviş getirir gibi yaptığındaki ses geliyor sanki boğazdan. Acaba üşüttü mü diyorum tam da hakim değilim. 3 çeşit vitamini mevcut bu dönem bunları suyuna damlatıyorum düzenli yeşillik veriyoruz. İştahı normal elimle oynaması vs. aynı gibi. Çok uyuyor ama haliyle o tüy dökümünden de olabilir.
Ne önerirsiniz fotoğraf henüz çekemedim göstermek için ama kanat altları ve karnına baktığımda yara gibi bir durumda yok. Her önlemi almak için kafesi temizlediğimde bit bakteri spreyi ile de dezenfekte ettik.
Ne önerirsiniz fotoğraf henüz çekemedim göstermek için ama kanat altları ve karnına baktığımda yara gibi bir durumda yok. Her önlemi almak için kafesi temizlediğimde bit bakteri spreyi ile de dezenfekte ettik.