Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Silis kum

buse's

Gümüş 4 Üye
Merhaba ben Atakan petshop tan silis kum aldım 0.5 mm bugün koydum 5 kere falan yıkadım ama yinede çok az suda hafif bulanıklık bıraktı kum sorun olur mu bı de kumu yiyorlar sorun olmaz dimi

Kumu yiyecekler zaten.

Bulanıklık hafifse sabaha tabana oturur. Bu süreçte ilk yarım saatte bundan bir saat sonra ve ertesi sabah filtreyi temizliyoruz. Yalnız çıkarmadan önce haznesine poşet geçirip öyle çıkarın tozu salmasın.

Genel temizlikte önce kum üstündeki kirleri aldıktan sonra kumu karıştırıp kalan tozu havalandırın ve suyu alın. Bu şekilde bir iki genel temizlik sonrası toz biter.

Teşekkür ederim bir şey daha sorabilirmiyim yemler dışında farklı bir besin daha yeni vermeye başladım haşlanmış ve tavada yağsız pişmiş tavuk denedim aşırı sevdi birbirlerinin ağzından kaptılar ne kadar vermeliyim ayda ne kadar ya da ölçüsu nedir

Haftada bir 10 günde bir verilebilir. Aşırısı yemden uzaklaştırır. Bir de hormon dalgası var. Fazla vermemek lazım.

Anladım teşekkürler havuç denedim ama yemediler ağzından attı ikiside

6 cm kabuk boyunu geçtiyse sebze, marul kıvırcık deneyin. Her hayvanın farklı ağız tadı var.

Biri 9 buçuk diğeri 11 cm yeni başladım yem dışı denemeye

Haşlanmış karnabahar deneyin.

Geri