Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Site hala aktif mi

Uvb ışıktan ziyade ısıtıcı halojen ampul kullanıyoruz küçük kabuk boylarında 6 cm olana kadar uvb ışık ilerde lazım ve bulması çok zor yurt dışından sipariş ediliyor genelde türkiyede satılanlar da uvb olduğuna inanmıyorum şu anda almanıza gerek yok ısıtıcı ampul su ısıtıcı ve su filtresi önceliğiniz

Kaplumbağa ayak meselesini diğer konuda sordum.

Uvb ışıktan ziyade ısıtıcı halojen ampul kullanıyoruz küçük kabuk boylarında 6 cm olana kadar uvb ışık ilerde lazım ve bulması çok zor yurt dışından sipariş ediliyor genelde türkiyede satılanlar da uvb olduğuna inanmıyorum şu anda almanıza gerek yok ısıtıcı ampul su ısıtıcı ve su filtresi önceliğiniz
Merhaba sizin kullandığınız lamba nedir link var mı

Hocam 52 w halojen ampul diye aratın çıkar trendyolda vardı masa lambası da knitex marka klipsli

Geri