Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sobo 808-c

SfBayyurt

Taç 4 Üye
Herkese iyi forumlar diliyorum. Diş filtre bozuldu yaptırana kadar zaman geçti şimdi tekrar taşınma durumum var bu yüzden diş filtreyi açmadan iç filtreyle idare etmek durumundayım, sobo 808-c köşe filtre aldım, bunun iki haznesi var , alttakine lav taşı üste de elyaf arasına karbon koysam su kalitesini artırır mı? Tek kaplumbaga var ama büyük yani yetişkin, ne kadar uzun süre götürebilirse o kadar iyi olacak bir tavsiye rica edicem.

Lav taşı bir etki vermez.

Alt hazneye elyaf üst hazneye zeolite uygun. Carbon-zeo karışımlı daha iyi olur.

Suyu dün akşam doldurdum Cem, artık klor gitmiştir herhalde değil mi? Akşam dediğin malzemeyle caluştirp hayvani koyayım suya diyorum?

Klor uçucu zaten filtre devir daim ettikçe su havalanır klor daha hızlı uçar. İç filtrede de hava kabarcığı sayesinde.

Bunlar çalışıyorken klorun uçmasını beklemene gerek yok. Bu klor anlamında İstanbul diğer şehirlere göre sıkıntılı. Su lavaboya çarptıkça garip biçimde köpürüyor.

Geri