1 adet Normal softshell kaplumbaga sadece ankara ici elden teslim fiyat 200 tl yalnizca canliya gerekli yasam alani sagliyacak kisiye satilacaktir.
mailto:/Po0X7b.jpg
mailto:/J4aPDj.jpg
mailto:/Po0X7b.jpg
mailto:/J4aPDj.jpg
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!pretty' Alıntı:Kusura bakmayin ama meblağ cokun üstünde uçuk.İyi bakacak biri onu alabilecekken araya duvar koyar gibi fiyat bicmissiniz . Teyzem 20 tl verip almis shoftlar yaygin şuan , benim elimde bile var . Ticarete dokenlere kismen tepkili olsam da beni ilgilendirmez kisinin eylemi . Hayvanin iyi sartta bakilmasi onceliktir , bakabilecek olanda dedigim gibi duyurunuzu okur , fiyata bakar ve çikar.İnsallah en kisa zamanda bir arkadas alir o kaplumbagayi ..
Alisarp' Alıntı:Katilmiyorum, geregince bakacak kisi bu fiyati odeyecektir ancak suan piyasada satisi varsa bilemiyorum.
Odontochelys' Alıntı:pretty' Alıntı:Kusura bakmayin ama meblağ cokun üstünde uçuk.İyi bakacak biri onu alabilecekken araya duvar koyar gibi fiyat bicmissiniz . Teyzem 20 tl verip almis shoftlar yaygin şuan , benim elimde bile var . Ticarete dokenlere kismen tepkili olsam da beni ilgilendirmez kisinin eylemi . Hayvanin iyi sartta bakilmasi onceliktir , bakabilecek olanda dedigim gibi duyurunuzu okur , fiyata bakar ve çikar.İnsallah en kisa zamanda bir arkadas alir o kaplumbagayi ..
Konu hakkında bilinçli olan biri biçilen meblağı vermez.
Alisarp' Alıntı:Katilmiyorum, geregince bakacak kisi bu fiyati odeyecektir ancak suan piyasada satisi varsa bilemiyorum.
Satıştan bir görüntü
mailto:/L4nV8a.jpg
Mberkarslan' Alıntı:Bu gosterdiginiz kaplumbagalar nerede satiliyor?Softshell bakmayi dusunuyorum,buralarda petshoplarda rastlamadim.
Benjamin' Alıntı:Bu nasil bi forum ben hâla cozemedim isteyen istedigi fiyata satar. Bide ozel mesaj diye bisey var merak ettiginiz bisey varsa ordan sorun satis ilanimi niye kirletiyorsunuz arkadas ? Once bu ilanin sonrada hesabimin silinmesini istiyorum yetkili biri ilgilenir umarim!
alitan' Alıntı:Softshell satan varsa 400-500 TL vermeye hazirim fakat 30 agustos da Turkiye'ye gelecegim. Daha yuksek fiyata satan varsada bana ulassin. (Yas-boy-fiyat fark etmez siz bana yazin)
.
Iletisim: Instagram: @softshellaranir
Buradan bana ulasin anlasiriz. Satan tanidiginiz varsada bana yonlenirirseniz sevinirim.