Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Katılıyorum.eminemre' Alıntı:Zaten 10-12 kişi gayet normal sayılır, idare etmesi de kolay olur. Nargile kafe yapsak ayıp olur mu Bu arada sigara içmiyorum ama nargilenin ayrı bir güzelliği var
eminemre' Alıntı:Serhan Bey tophane de yangın çıkmıştı geçen ay hepsi kül olmuştu sanıyorum orası pek olmaz
serhanzr' Alıntı:Eğer Esentepe (levent) Juen Pet'den bahsediyorsak orada fazla görülecek bir şey yok. Bir çok ürünü orada bulamadım. Vitamin ve yem çeşitleri sadece 1 raf ve kaplumbağalarla ilgili olanlar 2-3 çeşit. Onun yerine Forum AVM'de ki Arkadaş Pet Shop'da çok daha fazla ürün bulunur. Hem AVM ortamında gezilir, yemek yenir ıvır kıvır hem de pet shop gezilir ayrıca otopark sorunu da olmaz. Yemlerde yerden tavana kadar faflarda dizili bir çok marka ve seçenek, 13W - 26 W UV lambadan her türlü iç-dış filtre, Isıtıcılar (Eheim - ATMAN - JBL .. vs.) mevcut. Exo-terra ürünleri ve canlı balık türleri- kaplumbağa, iguana, hamster, kedi, köpek, papağan, kuş turleri... akvaryum ve teraryum çeşitleri herşey var. Hayvanat bahçesi gibi . Juende canlı satışı yoktu. Sizin bahsettiğiniz Juen Pet'in başka bir şubesi ise ve bu imkanlar orada da varsa o zaman olabilir.