Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak :)

Cvp: sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak :)

Bence bu buluşmayı biraz erteleyelim. Bahara doğru mesela.Piknik havasında mangal , muhabbet falan güzel olurdu :) Hem şehir içinde trafiğe de kalmazdık :)

eğer ertelersek ben katılamam siz kendi aranızda yaparsınız :)

ben sömestr diyorum ve pazar günü diyorum hem okul yok hem de iş günü değil :)

Kendi fikrimi söylemiştim bana her yok paris :)

GELMESİ MUHTEMEL OLAN KİŞİLERİN LİSTESİ:

nameste108 ___ Burak Bilgili
eminemre ___ Emin Emre Çakır
tohlii___ Mecit Bey
macci123____ Kamer Değirmenci
frtkoc___ Ferhat Koç
kerberos____ Umut Yüce
serhanzr____ Serhan Eldi

deniz otobösü ile gelirim derse ömür'de gelebilir.

ŞU AN 8 KİŞİYİZ (ben tek gelmem 10 diyebiliriz)

Şehir dışı işlerim oluyor ama İstanbul'da olursam mutlaka katılırım.

Zaten 10-12 kişi gayet normal sayılır, idare etmesi de kolay olur. Nargile kafe yapsak ayıp olur mu :) Bu arada sigara içmiyorum ama nargilenin ayrı bir güzelliği var :)

Oturum alanı, çay-kahve-sahlep açısından iyi olur Tophane. Nargile içmek isteyenler de içebilir:)

Serhan Bey tophane de yangın çıkmıştı geçen ay hepsi kül olmuştu sanıyorum orası pek olmaz :)

eminemre' Alıntı:
Zaten 10-12 kişi gayet normal sayılır, idare etmesi de kolay olur. Nargile kafe yapsak ayıp olur mu :) Bu arada sigara içmiyorum ama nargilenin ayrı bir güzelliği var :)
Katılıyorum.
Sigara hem içtikten sonra ağızda pis bir tat ve koku bırakıyor. Fakat nargilede aromalar bunları dengeliyor ne koku ne pis tat.

eminemre' Alıntı:
Serhan Bey tophane de yangın çıkmıştı geçen ay hepsi kül olmuştu sanıyorum orası pek olmaz :)

Tamamı yanmadı :) Gidilecek yerler var.

Bir de Sömestr tatiline kadar revizyonlar tamamlanabilir. Son haline göre karar veririz. Alternatifleri düşünelim :)

Süper o zaman, ben tamamı yandı zannetmiştim üzüldüm baya :) Gerçi eski tadı yok lise zamanlarında bayağı iyiydi benim :)

Bence gidilecek yerler listesine juen pet marketide koyabiliriz, gezilir tozulur en son juenle program sonlanır :)

umut beye katılıyorum ben de öyle düşünmüştüm :)

listeye Serhan Beyi de ekliyorum o zaman :)

10 kişiyiz :)

Eğer Esentepe (levent) Juen Pet'den bahsediyorsak orada fazla görülecek bir şey yok. Bir çok ürünü orada bulamadım. Vitamin ve yem çeşitleri sadece 1 raf ve kaplumbağalarla ilgili olanlar 2-3 çeşit. Onun yerine Forum AVM'de ki Arkadaş Pet Shop'da çok daha fazla ürün bulunur. Hem AVM ortamında gezilir, yemek yenir ıvır kıvır hem de pet shop gezilir ayrıca otopark sorunu da olmaz. Yemlerde yerden tavana kadar raflarda dizili bir çok marka ve seçenek, 13W - 26 W UV lambadan her türlü iç-dış filtre, Isıtıcılar (Eheim - ATMAN - JBL .. vs.) mevcut. Exo-terra ürünleri ve canlı balık türleri- kaplumbağa, iguana, hamster, kedi, köpek, papağan, kuş turleri... akvaryum ve teraryum çeşitleri herşey var. Hayvanat bahçesi gibi :D. Juende canlı satışı yoktu. Sizin bahsettiğiniz Juen Pet'in başka bir şubesi ise ve bu imkanlar orada da varsa o zaman olabilir.

ben zaten hayvan satışına karşıyım o yüzden jueni seviyorum :) sizin dediğiniz yer gözüme güzel geldi ve mantıklı :)

serhanzr' Alıntı:
Eğer Esentepe (levent) Juen Pet'den bahsediyorsak orada fazla görülecek bir şey yok. Bir çok ürünü orada bulamadım. Vitamin ve yem çeşitleri sadece 1 raf ve kaplumbağalarla ilgili olanlar 2-3 çeşit. Onun yerine Forum AVM'de ki Arkadaş Pet Shop'da çok daha fazla ürün bulunur. Hem AVM ortamında gezilir, yemek yenir ıvır kıvır hem de pet shop gezilir ayrıca otopark sorunu da olmaz. Yemlerde yerden tavana kadar faflarda dizili bir çok marka ve seçenek, 13W - 26 W UV lambadan her türlü iç-dış filtre, Isıtıcılar (Eheim - ATMAN - JBL .. vs.) mevcut. Exo-terra ürünleri ve canlı balık türleri- kaplumbağa, iguana, hamster, kedi, köpek, papağan, kuş turleri... akvaryum ve teraryum çeşitleri herşey var. Hayvanat bahçesi gibi :D. Juende canlı satışı yoktu. Sizin bahsettiğiniz Juen Pet'in başka bir şubesi ise ve bu imkanlar orada da varsa o zaman olabilir.

Neyse ozaman Juen' ni çıkartalım,ben daha büyükçe birşey bekliyordum :)

Arkadaş Pet' e 3-4 yıl önce İstanbul Forumu gezerken görmüştüm, ekipman vs olarak nasıldı pek hatırlamıyorum ama baya canlı vardı öyle hatırlıyorum :)

Juenpetmarkette çalışan bayanın bana söylediği eğer mağazamıza gelecekseniz internnet sitemizden satış kodlarını alıp liste yapıp gelin ki depodan getirelim :)

Serhan Bey'in dediği gibi mağazada fazla ürün yok. çünkü depoda tutuyorlar :)

Hangi birini söylesek ki :) Direkt depoya gitmek daha mantıklı :D

Depoyu basarız :)

Aslında gittiğimiz zaman bir kaç kişi görevlileri oyalasa diğer kişilerde ceplerine uv lamba, kaliteli yemleri falan doldursa fena olmaz :)

Geri