Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak :)

Cvp: sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak :)

Valla benim gittiğimde görevli hatun kişinin UV lambadan bile haberi yoktu :D Sanırım internet satışlarına yoğunlaşmışlar. Mağazanın olduğu yer de öyle ulu orta bir yer değil. Hem sapa hem park sorunu var. Dediğim gibi internet modeli olduklarını düşünmek için çok neden var.

istanbul üni. veterinerlik fak. ni ziyaret etsek (istanbulda oturmadığım için ulaşım kolay mı nerede bilmiyorum ama çok gitmek istiyorum)

bugün biletlerimi alıyorum haftaya istanbuldayım :)

Merkezden epey uzakta :) Avcılarda. etrobüsle 1 saat gibi bir sürede ancak gidiliyor :)

hmm beraber gidemezsek bile ben muhakkak gitmeye çalışacağım avcılar kalacağım yere yakın :)

fakülte sömestrda açık olur mu bir bilginiz var mı?

Fakülteyi bilemem ama poliklinik 7/24 açık..

sömestra bir hafta kaldı plan ve programımızı yapsak diyorum :)

ben istanbula yabancıyım o yüzden bu işi size bırakıyorum :) önerieriniz neler ?

Ali Baba nargile vardı şu an açık.Yanan yer orası degildi galiba.Buluşacagimiz saatleri yazarsak daha kesin olabilir.Sömestrin ilk haftası ders programı cıkarttı okul :(

saat olarak öğle-akşam saatleri uygun bence. 13.00 - 18.00 arası gibi

Konu güncel.

Yala oldu galiba :) Tatil bitiyor sanırsam, gerçi bana hep tatil :)

Ankaradada Arzu ablayla ben varım sadece onla buluşmak içinde illa tatil olması gerekmez bizimkide yalan oldu ama keşke buluşsanız ben yarın gidiyorum 12 gündür İstanbuldaydım bugün anadolu yakasına buluşursanız belki gelirim. :D gerçi olmaz şimdi. :)

kar, buluşma işini fos etti :D

Uff ne güzel olurdu eminönünde buluşmak en doğrusu olurdu çünkü en çok orda petshop var

Geri