Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak :)
Cvp: sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak
Valla benim gittiğimde görevli hatun kişinin UV lambadan bile haberi yoktu Sanırım internet satışlarına yoğunlaşmışlar. Mağazanın olduğu yer de öyle ulu orta bir yer değil. Hem sapa hem park sorunu var. Dediğim gibi internet modeli olduklarını düşünmek için çok neden var.
Ali Baba nargile vardı şu an açık.Yanan yer orası degildi galiba.Buluşacagimiz saatleri yazarsak daha kesin olabilir.Sömestrin ilk haftası ders programı cıkarttı okul
Ankaradada Arzu ablayla ben varım sadece onla buluşmak içinde illa tatil olması gerekmez bizimkide yalan oldu ama keşke buluşsanız ben yarın gidiyorum 12 gündür İstanbuldaydım bugün anadolu yakasına buluşursanız belki gelirim. gerçi olmaz şimdi.