Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sorunu nedir

BlackEagle

Bronz 4 Üye
merhaba hocalarım herkese iyi günler diliyorum.
1 yaşında erkek kaplumbağam son bir hafta 10 gündür yemek yerken biraz durgun gibi görünüyor. Normalde diğerine bırakmadan hemen kapmaya çalışırdı. Şimdi doğrudan ağzına doğru götürüyorum da anca yiyor. Sera raffy p temel yem veriyorum iki günde bir de büyük balık ve karides kurularından veriyorum raffy royal o da. Yüzmesinde falan yine bir problem yok da sadece yem yeme alışkanlığını değiştirmiş gibi görünüyor.
Güncel fotoğraflarını bırakıyorum sorunu varsa yazar mısınız rica etsem.

Ekli dosyalar

• IMG_6490.jpeg
    IMG_6490.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6491.jpeg
    IMG_6491.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6492.jpeg
    IMG_6492.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 10
Suyun olduğundan sıcak olması yada kuru alanda lamba altında şekerleme yaptığında hayvan mayışır bu yeme gitme konusunda isteksizlik yapabilir.

Omega one adult turtle sticks, tetra reptomin ve RaffyP bitince sera carnivor alın.

sera carnivor zaten var hocam 2-3 günde bir veriyorum. Tetrayı aldım ama ikisi de uzak durdular yemediler.
Omegayı da en yakın zamanda denerim.
Olabildiğince besin anlamında çeşitlilik yaratmaya çalışıyorum daha zengin beslensinler diye.

Birkaç ay sonra yeni bir eve taşınacağım. 100L olan akvaryumlarını da büyütmeyi planlıyorum. Minimum 300L olacak şekilde enine doğru uzun bir yer yapacağım aslanlara güzel güzel yüzsünler

Geri