Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!E sen bana kimyasal dedin diye almadım ben su berraklaştırıcı ve düzenleyici alacaktım zararı olabilir dedin hayvana keşke bende alsaydımArkadaşlar su düzenleyici olarak hangisini alayım? 200 litrelik akvaryuma hangisi yeter?
kanka ben onun su düzenleyici olduğunu bilmiyordum. sen su berraklaştırıcı deyince alma dedim ben. zaten senin akvaryum küçük su düzenleyiciye gerek yok. ben 200 litrelik akvaryuma musluk suyu koyucam o yüzden.E sen bana kimyasal dedin diye almadım ben su berraklaştırıcı ve düzenleyici alacaktım zararı olabilir dedin hayvana keşke bende alsaydım
abi bu akvaryuma tetra ht 200w almayı düşünüyorum uygun mudur?Zaten dış filtreye geçince bunlara gerek kalmıyor. Carbon filtre malzemesi bu iş için kullanılıyor.
cem abi bu satıcı baya ucuza satıyor. acaba ilk dış filtreyi alıp sonra mı akvaryumu alsam. adam belki fiyatını falan yükseltir.Ucuza bulmuşsun benim baktımlarım 4000 tl üstüydü. Farka bak.