Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su Düzenleyici

burada da 1800 tl. ama site ne kadar güvenilir bilmiyorum. sitenin adı petzzshop.com

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-10-08 214502.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-08 214502.png
    613.2 KB · Görüntüleme: 7
Alabilirsin. Farketmez. Fiyatı bayağı ucuz. İade ürün mü acaba diye düşünmüyor değilim.

Abi dış filtrenin acelesi yok sanırım. ilk akvaryumu alayım bari. dış filtreyi de ondan sonra alırım.

Abi dış filtreyi aldığımda nereye koyucam? akvaryum dolabı gibi değil benim masa.

Bu hangi firma?

Bu şikayetim var gibi bir site olacaktı oraya bir bak. Filtrenin bir kusuru mu var yada eski model mi, özelliklerini karşılaştır. Bu kadar ucuza olması işkillendirdi.

Filtre yerde aşağı köşede olacak. Dolap içi olsa daha da sessiz olur. Bir de kalabalığı gözükmez olay bu.

Abi şikayetvar da birkaç şikayet var. çoğunun verdikleri sipariş kargoya verilmiyormuş. müşteri hizmetleri cevap vermiyormuş.

Bu siteyi hiç duymadım. Dolandırıcı olabilir. Kart bilgilerini alıp kullanabilirler. Geçenlerde bir komşumun başına geldi hiç bu siteye bulaşma fiyatları çok mantıksız.

Tamamdır abi. Hepsiburada dan alayım o zaman.

E sen bana kimyasal dedin diye almadım ben su berraklaştırıcı ve düzenleyici alacaktım zararı olabilir dedin hayvana keşke bende alsaydım
Su berraklaştırıcıya gerek yok klor ve amonyak giderici bir su düzenleyici alsanız az az kullansanız yeterli olur.

Geri